CERGİBOZANLAR BÖLGESEL OLUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CERGİBOZANLAR BÖLGESEL OLUYORCergibozanlar Marketler zinciri Birecik’te açtığı 22.şube ile bölgesel olma yolunda emin adımlarla ilerlerken Gaziantep’te 23.şubesini açmaya hazırlanıyor.

Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Cergibozan yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken, vatandaşların Cergibozanlar marketler zincirine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, çeyrek asırlık marketçilik sektöründe artık işin profesörü olduklarını söyledi. Vedat Cergibozan; “ Biz yaklaşık olarak 25 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Bunun 9 yılı bakkalcılık, 16 yılı marketçilik olmak üzere neredeyse çeyrek asırlık bir firmayız. Bu kadarlık süre içerisinde bizde artık işimizin profesörü olduk diyebilirim.  Ben, Cergibozanlar’ın bu seviyeye gelmesinde üç faktörün önemli olduğunu düşünüyorum. Doğru lokasyon, çalışanlarının doğru olarak belirlenmesi ve kontrol. Cergibozanlar yönetim kurulu olarak bizler işimizin başındayız. Sabah erken saatlerde işimizin başına gelip, akşam geç saatlere kadar işimizi nasıl daha iyi yapabilirizin peşindeyiz. Sürekli olarak müşterilerimize daha kaliteli, daha ucuz ve profesyonel hizmet sunmak için gece, gündüz çalışıyoruz.

KADIN İSTİHDAMINI DESTEKLİYORUZ

Bayanların iş sektöründe belirli bir yere gelmesi için işyerlerimizde bayanların da çalıştırılmasına özen gösteriyoruz. Sektör olarak bayan ihtiyacımızın olduğu alanlar da kesinlikle bayanları tercih ediyoruz. Bayanların iş hayatına atılmasında Cergibozanlar olarak her zaman üzerimize düşen ne varsa  yapmaya hazırız. Bütün sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzde de ciddi anlamda kalifiye elaman sorunu var. Dolayısıyla bizde belirli standartlarda olan arkadaşlarımızı kadromuza kattıktan sonra bünyemizde idari kadroda görevli personelin desteği ve katkıları ile personeli yetiştirip belirli seviyelere getirmeye çalışıyoruz. Personel eğitimi konusunda görüştüğümüz danışmanlık şirketlerimiz var. Gerek aidiyet, gerek iletişim gerekse ürün bazlı konularda personelimizin eğitim alması için girişimlerimiz devam ediyor. Kalifiye elaman sıkıntımızı bu şekilde çözerek, müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

CERGİBOZANLAR’A HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİ VAR

Biz yeni bir şube açacağımızda mutlaka bir fizibilite çalışması yapıyoruz. Belirlediğimiz noktalarda bina yoğunluğu, müşteri yoğunluğu, araç yoğunluğu gibi faktörleri inceleyip bizim kriterlerimize uyan yerlerde şube açmaya gayret ediyoruz. Bizim şube kıstasımız günlük olarak ortalama 800-1000 müşteri arasındadır. Bizde işletme giderleri çok yüksek olduğu için belirli bir ciroyu yakalayabileceğimiz yerlerde şube açmaya özen gösteriyoruz. Ancak Cergibozanlar nereye bir şube açsa halkımızın yoğun bir ilgisi oluyor. Bundan dolayı da halkımıza çok teşekkür etmek istiyorum.

VATANDAŞLARIMIZ ÜRÜN ALIRKEN DİKKAT ETSİNLER

Vatandaşlarımız artık ürün tercihini belirli markalardan yana kullanıyor. Benim vatandaşlarımıza tavsiyem, ürün alırken tarih, ambalaj, üretim yeri ve içeriğini mutlaka incelesinler. Eskisi kadar olmasa bile merdiven altı imalatlar hala tam anlamıyla bitmiş değil. Sağlık açısından merdiven altı diye tabir ettiğimiz bu ürünler ciddi tehlikeler ile karşı karşıya bırakabileceğinden vatandaşlarımız mutlaka dikkat etsinler. Biz yerel marketler anlamında bu standartları uyguluyoruz, vatandaşlarımızda belirli markaları tercih ederlerse herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Aile şirketlerinin başarılı olması için iki tane Anayasa oluşturulmasının gerektiğini düşünüyorum. Bunlardan birincisi Şirket içi Anayasa, diğeri ise Aile içi Anayasadır. Aile içinde iletişimin düzgün yakalanması, toplantılar sık bir şekilde yapılması, aile ve şirket içi Anayasaların mutlaka hayata geçirilmesi bu tür şirketler için önemli kavramlardır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CERGİBOZANLAR BÖLGESEL OLUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin