CERGİBOZANLAR, HIZLA BÜYÜYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CERGİBOZANLAR, HIZLA BÜYÜYOR!1988 yılında küçük bir bakkal dükkânı ile başlayan Güven Market bugün Cergibozanlar A.Ş. olarak bünyesine yeni şubeler katarak büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Karataş’ta 18 ve 19. şubelerini açan Cergibozanlar her geçen gün büyümenin ve Gaziantep’e bir ivme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cergibozanlar A.Ş. 18. Karataş Akkent ve 19. Üniversite şubeleri ile müşterilerinin ayağına hizmet götürmeye devam ediyor. 1988 yılında 20 m2’lik küçük bir bakkal dükkânı olarak Düztepe’de Güven Market adında iş hayatına başlayan Yaşar Cergibozan, Mehmet Cergibozan, Vedat Cergibozan ve Bahri Cergibozan bugünkü Cergibozanlar kardeşlerin alt yapısını oluşturmaktadır. Müşterilerine verdiği önem ve güven doğrultusunda yeni şubeler açan Cergibozanlar Karataş ve Üniversite’de açtığı şubeler ile müşterilerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Karataş ve Atakent şubelerinin açılışına Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Kaplan, Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan, Yönetim Kurulu Üyesi ve İpekyolu PERDER Başkanı Vedat Cergibozan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MARKALAŞARAK YOLA DEVAM EDİYORUZ

Cergibozanlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Cergibozan, Cergibozanlar A.Ş.’nin geçmişten günümüze geldiği süreçte daima müşterinin ayağına hizmeti götürme gerekliliğini ilke edindiğini ve müşteri velinimettir ilkesini benimsediğini söyledi. Cergibozan; “ şükürler olsun ki 1988 yılında çıktığımız bu yolda markalaşarak çok önemli mesafeler kat ettik. Müşterilerimizin ayağına hizmet götürmek için şube sayımızı gün geçtikçe arttırıyoruz. Karataş ve Üniversite şubelerimiz ile şube sayımız 19 oldu. Gaziantep halkı Cergibozanları çok seviyor ve güveniyor. Bizlerde müşterilerimizi her zaman velinimet olarak gördük ve onların desteği ile bugünlere geldik. Bundan sonra da şubelerimizin sayısı artmaya devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CERGİBOZANLAR, HIZLA BÜYÜYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin