CESUR İNSANLAR DEĞİŞTİRİR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CESUR İNSANLAR DEĞİŞTİRİRGaziantep Dolphin Ajans Anadolu’da bir ilke imza atarak Türkiye’nin En Büyük 50 Medya Ajansı” sıralamasında 47’inci sırada yer aldı.

Amerika merkezli bağımsız reklam ölçüm şirketi Nielsen Media Research tarafından açıklanan “Türkiye’nin En Büyük 50 Medya Ajansı” sıralamasında Dolphin Ajans 47’inci sırada yer aldı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun yayınlamış olduğu reklamların değerlendirilmesi neticesinde medya ajansları arasında ilk 50 içerisine giren Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu Anadolu’da böyle bir başarıya imza atmanın kendileri ve Gaziantep için çok önemli olduğunu, başarının sırrının ise odaklanmadan geçtiğini söyledi. Özkoyuncu; “ bu başarı Gaziantep’in sanayisinin markalaşmaya verdiği önemin başarısıdır. Biz bu başarıyı 18 yıllık geçmişimiz ile odaklanmaya bağlıyoruz. Ben 18 yıl önce reklamcılığa başladığımda Gaziantep’te reklamcılık tutmaz deniyordu. Ben o zaman şunu söyledim, eğer burası sanayi şehri olacaksa yumurtlayan tavuk gibi üretecek, sürekli üretim halinde tüketim lazım ve tüketim için de reklam lazım demiştim. Ben hep ulusal olacağım demiştim. 1995 yılında Kanal 7’nin temsilciliği geldi, 2000’li yıllarda Show Tv temsilciliği geldi ve biz işimizi severek yaptığımız için çok iyi yerlere geldik. Biz artık bırakın ulusal çalışmayı uluslar arası çalışır hale geldik. Avrupa’ da, Dubai de, Mısırda, Türkiye Cumhuriyetlerinde, İran’ da,  Suriye ve Erbil’de Bağdat’ da reklam yapan bir ajansız.

BAŞARI İÇİN ODAKLANMAK LAZIM

Benim bu alanda uğraşan arkadaşlarıma, ajanslara hep tavsiyem şu oldu, başarılı olmak için odaklanmak lazım. Odaklanmak çok önemli, okçu ok atmaya, kalp doktoru kalbe, göz doktoru göze odaklanırken, reklamcı da reklama odaklanacak. Başarı odaklanma, araştırma, geliştirme ve değiştirmeyle alakalıdır. Değişim geliştirme getirir, geliştirdiğiniz ve değiştirdiğiniz şeyle var olan bir şeyle aslında inovasyon yaparsınız. Cesur insanlar değiştirir. Önce keşfeder düşünür ondan sonra değiştirdiğin zaman tepkide alabilirsin ancak önemli olan o cesareti gösterebilmektir.  Paranla bilgiyi satın alırsın o ayrı bir şey ama paran yok iyi bir fikrin varsa iyi fikri satar ve para kazanabilirsin. Bende Yaprak  TV’de başladım.  Siyasi programlar, dini  programlar yaptım. Kanal 7 ve Show Tv’nin temsilcilikleri geldi. Daha sonra ekibi güçlendirdik, ama ben hep odaklandım. Ben en zora, reklamcılığa ulusal reklamcılığa odaklandım.  Allah bana Uluslar arası reklam yapmayı da nasip etti.  Bundan sonraki süreçte başarımızı daha yukarılara taşımak için çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CESUR İNSANLAR DEĞİŞTİRİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin