ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU GAZİANTEP’DE PERDELERİNİ AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU GAZİANTEP’DE PERDELERİNİ AÇTIYerel Yönetimlerin oluşturduğu Çocuk Dostu Kentler Birliği’nin Türkiye’den tek üyesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Çocuk Sanat Merkezi’ projesi işbirliği ile Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncuları tarafından “Çevre Çocuk Tiyatrosu”nun “La Fonten Orman Mahkemesinde” oyunu Gaziantep’te çocuklarla buluştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ömer Ersoy Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna çok sayıda minik izleyici ve aileleri katıldı.

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu sponsorluğunda ve Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan, Türk Çocuk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından Polonya Gülümseme Nişanı sahibi Yalvaç Ural’ın kaleme aldığı “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyun sömestr tatilini keyifli geçirmek isteyen Gaziantepli çocuklar için güzel bir alternatif oluşturuyor.

04-11 Şubat 2012 Cumartesi saat 11:30’da ve 05-12 Şubat 2012 Pazar günleri saat 12’00’de Ömer Ersoy Kültür Merkezinde çocuklara ücretsiz perdelerini açacak olan oyuna davetiyeler için müracaatlar Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğüne yapılabilecektir.

Bilgi İçin:
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü
Telefon: o (342) 211 12 00 / 1305 ( dahili )
E-posta: [email protected]
www.gaziantepkultursanat.org
www.gaziantep-bld.gov.tr

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇEVRE ÇOCUK TİYATROSU GAZİANTEP’DE PERDELERİNİ AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin