CHP’de Büyük Buluşma

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de Büyük BuluşmaCumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından koordine edilen güneydoğu ziyaretleri kapsamında CHP Afyon, Muğla, İzmir ve Burdur İl – İlçe Örgütleri yapacakları Şanlıurfa programı öncesi CHP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

80 Kişiden oluşan coşkulu grup CHP Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, İl Yönetim Kurulu, Şahinbey ve Şehitkâmil İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandılar. İl Binasında konuklara yapılan ikramdan sonra İl Başkanları görüşlerini dile getirdi.

CHP Gaziantep İl başkanı Av. Mehmet Gökdağ, son zamanlarda ülkemizde yaşanan olumsuz gelişmeler karşısında halkımızın oldukça kaygılı olduğunu, milletimizin emperyalistlerce sürüklenmeye çalışıldığı karanlık sulardan kurtulmak için, en güvenli liman olarak CHP çatısı altına buluşmaya davet etti. Gökdağ geziyle ilgili  “ Geziye katılacak arkadaşlarımız orada otellerde değil, halkın evinde kalacaklar. Böylece birbirlerini daha iyi tanıyacaklar. Dertlerini dinleyecekler, dertlerini anlatacaklar. Birlikte çözüm üretecekler. Batıyla doğu biriz, bütünüz, kardeşiz mesajı vereceğiz. Sonrasında da onları bölgeye davet ederek, buluşmamızın devamını sağlayacağız” dedi. Ziyarette bulunan İl Başkanları da yapılan güzel karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ’a getirdikleri hediyelerini sundular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’de Büyük Buluşma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin