CHP’DE YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’DE YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA Sait Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle eski yönetimden görevi devir aldı.

Törende konuşma yapan Köse eski yönetime teşekkür ederek, “Her zaman olduğu gibi  özveri ve fedakarlıkla, gayretle, çalışmayla, el ele, omuz omuza birlik, beraberlik içinde bu günde bir aradayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partililere seslenen köse konuşmasına şöyle devam etti,

“Aramızda bedenen olmayan, Berkin Elvan’lara, Ali İsmail Korkmaz’lara, Biz üşümeyelim onlar karlarına kar katsın diye maden ocaklarında can veren yüzleri kömür karası yüzleri ak şehitlerimize, devrimci meşalesi ellerden hiç düşmeden yolumuzu aydınlatan Deniz Gezmiş’lere, Hüseyin İnan’lara, Yusuf Aslan’lara, Uğur Mumcu’lara, Metin Göktepe’lere, bu ülkenin her karış toprağında barış, kardeşlik, birlik, beraberlik mücadelesi verenlere, Partimizin Cumhuriyetçi, Halkçı, Milliyetçi, Laik, Devletçi, Devrimci ilkelerinin temellerini atan Mustafa Kemal ATATÜRK ve dava arkadaşlarına selam ve Allah’tan Rahmet olsun.

Bu güzel Ülkenin insanlarının daha çağdaş, daha mutlu yaşaması için Emeğini, alın terini, bilgisini esirgemeyenlere selam olsun.

Yurtta barış, dünyada barış diyen bir kültürü bozanlara, ben, sen ayırımı yapanlara, emeğe saygısı olmayanlara, insanın yalnız yüzüne gülen kalleşlere, yalancıya, hırsıza, uğursuza, talancıya, rantçıya yuh olsun.

Değerli yol arkadaşlarımız, öncelikle aranızdan, sizlerden birileri olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tanıtmakla bayrak yarışında nöbet değişimine başlıyoruz.

22 yıldan bu yana Ülkemizin, yöremizin toprağını, bitkisini, hayvanını korumak için Sürdürülebilir gelecek için TEMA VAKFIN’da ve başta Atatürkçü Düşünce Derneği olmak üzere bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda ilke ve değerlerimizin korunması mücadelesinde bulundum.

Siyasete paraşütle inmedim, sorgulamaya ve yorumlamaya başladığım günden bu yana Sol ve Sosyal Demokrasiyle insana hizmeti ilke edindiğim bir kültürden geldim. Düşüncemi her platformda savundum. 1998 yılından bu yana zaman zaman Partim ne zaman göreve marş dediyse koştum. İl Başkanlığı Görevini kabullendiğim günden bu güne kadarda yoğun bir mesai ve Partinin disiplin içinde, birlik beraberlik ruhu ile çalışacağımız üretken, kucaklayıcı, siyasetimizi anlatacak bir Yönetim Kurulu oluşturmak için çalıştım. Bu süreçte ulaşmakta, iletişim kurmakta ihmal ettiğim dostlarımızdan hoş görü bekliyor, özür diliyorum.

Değerli Yol Arkadaşlarım, Ülkemiz üzerine oynanan oyunlarda harici düşmanlarla emellerini birleştiren dahili düşmanlarımızın geleceğimize göz diktiği, adım adım Özgürlüklerin sınırlandığı, hukuksuzluğun egemen olduğu, açılım adı altında kardeşi kardeşten ayırma, kırdırma senaryolarının sahnelendiği yaşandığı, etnik ve dinsel ayırımcılıkla ülkemizin bölünmesine götürülmeye çalışıldığı bu gün, daha da çok geç olmadan, Partiye kayıtlı tüm üyelerle, halkımızın bireyleri gönüldeşlerimizla, Cumhuriyet Halk Partisinin hepimize lazım İlkeleri etrafında bir orman gibi kardeşçesine toplanma günü gelmiştir.

Ben ve İlçe Başkanlarımız, İl, İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım adına sizlerin huzurunda söz veriyorum, Partimizin başarısı için el birliği ile gücümüzün üstünde çalışacağız. Parti içi aile söylemlerimizin, sorgulamalarımızın bizi daha ileriye götürme, Gaziantep’te 12 Milletvekili, 9 Belediye Başkanı çıkarma sevdası olduğunu biliyorum. Başarının ben değil, biz demeyle gerçekleşeceğini hepimiz biliyoruz. Disiplinsiz, Örgütsüz bir toplum olmadığımızı herkes biliyor. Herkes gibi bizde buna dikkat ve riayet edeceğiz.

Genel Merkezi ile, Genel Başkanı ile ama daha önemlisi Sizlerle güçlüyüz. Örgütümüzle güçlüyüz. Örgütümüzü oluşturan Sizlerin iradesini yok sayma pahasına yapılacak her türlü uygunsuzluğa karşı, taraf olmadan, her kese eşit mesafede, tüzüğümüzün kuralları çerçevesinde, ilkelerimiz, ideallerimiz için, Cumhuriyet Halk Partisinin Halkın partisi olduğu düşüncesi ile çalışacağız.

Ben ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım, aydınlığa çıkmak için yanmaya geldik, sende bu ülke için, Laik Cumhuriyet için, Çağdaş Demokrasi için, hak için, hukuk için, emeğe saygı için, eşitlik için, barış için daha nice nesillere meşale olup yanacaksan gün görev günü haydi el ele demeye geldik.

Cumhuriyeti Kuran Parti olarak Siyasi Rakiplerimize de lazımız. Seçimlere kısa bir süre kaldığı bu günlerde el ele, omuz omuza bir mücadelede olmalıyız, olacağız. Adaylarımızın henüz tam netleşmediği, ancak kim olursa olsun Parti İlkeleri doğrultusunda Politikalarımızın yılmaz savunucusu olacaklarından, kısır çekişme içinde olmayacaklarından, tüzüğe, örgüt iradesine saygılı olacaklarından eminim. Bu prensipler dışında olanlarla mücadelede en önde gideceğimizden emin olabilirsiniz. Biz bize yakışanı, insana yakışanı, ortak akıl etrafında birleştirici olmayı ilke edindik. Partimizin Siyasi düşüncesini geniş halk kitlelerine, bize kızan, küsen seçmenlere iletmeye, onlardan destek istemeye sahaya ineceğiz. Başarı için Sizlerinde yanımızda olacağından hiç şüphem yoktur.

Cumhuriyet tarihimiz boyunca yarattığımız değerlerimizin alt üst edildiği, kazanımlarımızın peşkeş çekildiği en zor günlerdeyiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarını yapanlara karşı tek vücut olarak demokratik mücadele içinde, birlik beraberlik içinde İktidara yürüyüş yolumuz açık olsun. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

İşte CHP’nin yeni yönetim kurulu listesi:

1- Muhittin Sait Köse, 2-Bora Zor, 3-Erol Kararbay, 4-Mustafa Gültekin, 5-Aslı Demirdelen, 6-Ganime Yıldırım, 7-İsmet Aktaş, 8-Fikret Öztürk, 9-Resul Alagöz, 10-Ahmet Gökdeniz, 11-Cafer Sanağa, 12-Vakkas Dağdelen, 13-Nuri Kav, 14-Vijdan Aktaş, 15-Kemal Çevik, 16-Ali Şahin, 17-Mesut Karavelioğlu, 18-Öner Güneş, 19-Nejdet Küçükparmak, 20-Kadir Yemişen, 21-Mehmet Erçöçen, 22-Mehmet Bozfırat, 23-Ali Gürbüz, 24-Memik Dağdelen, 25- Ayten Baydar

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’DE YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin