CHP’DEN KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI NAZLI İNAN;

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’DEN KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI NAZLI İNAN;YAVUZELİ, KÖY HALİNDEN ÇIKMALIDIR

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde doğan 4 çocuk annesi Nazlı İnan, Yavuzeli ilçesine yapılan haksızlıklardan dolayı CHP Yavuzeli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi.

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde doğan, eşi vefat ettiği için çocuklarına bakmak için üniversite öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kalan Nazlı İnan Yavuzeli ilçesine yapılan haksızlıklara daha fazla seyirci kalamayacağını, bu nedenle CHP’den Yavuzeli Belediye Başkan Aday Adayı olacağını söyledi. İnan; “ Gaziantep Yavuzeli ilçesinde doğdum ve orada büyüdüm. 4 çocuğum var, ilkokulu ve ortaokulu Yavuzeli’nde okudum, Kız meslek lisesi giyim bölümünü Gaziantep  Muzaffer Bak Bak okulunda bitirdim. Gaziantep Üniversitesi tekstil bölümünü 2.sınıfta terk ettim. Eşimi kaybettim ve çocuklarıma bakmak  zorundaydım. Partime ve ilçeme yapılan haksızlıklardan dolayı da kendi ilçeme aday olmaya karar verdim. Şahinbey Halk Eğitim Merkezinde 20 yıldır usta öğretici olarak çalışmaktayım.  Aday Adaylığım konusunda önce tek başıma karar verdim, ancak sonraki süreçte ciddi destek aldım. Yavuzeli benim geçmişimin olduğu bir ilçe.  Rahmet Bülent Ecevit döneminde, DSP iktidar partisi iken ben Yavuzeli’nde ilçe başkanıydım. Ben 16 yaşında kadın kolları başkanlığı yaptım. Daha sonraki süreçte sayın İsmail Cem’in kurmuş olduğu Yeni Türkiye Partisinin Yavuzeli ilçesinde ilçe başkanlığı yaptım. Şahinbey Gaziantep Kadın Kollarında yöneticilik yaptım ve aynı zamanda 11.sırada meclis üyesiydim. Ancak tepeden bazı müdahaleler olunca ben dışarıda kaldım. Yıllardır siyasette ciddi anlamda iç içeyim, şu anda ilçeme ve partime yapılan haksızlıklar nedeniyle Yavuzeli ilçesinde aday adayı olarak kararımı verdim.

Eğer partim uygun görürse ve Yavuzeli Belediye Başkan Adayı olarak bana icazet verirse Yavuzeli için ilk düşündüğüm şey iki yıllık bir hayvancılık meslek yüksek okulu kurdurmak olacaktır. Diğer önemli bir husus ve beni üzen nokta, köye dönmüş olan ilçemin köy halinden çıkarılması için çalışmak ve yaşanabilir, temiz bir ilçe haline gelmesi için çalışmak olacaktır. İktidar partisinin belediye başkanı olarak çalışan arkadaşlarım yıllardır maalesef ilçemize hiçbir yatırım yapmadılar. Benim Yavuzeli için 14 projem var.  Ben kadın bir aday adayı olarak siyasette daha çok kadın aday olması gerektiğini düşünüyorum ve kadınların el ele vererek birbirlerini desteklemeleri gerektiğini düşünüyorum. CHP’nin de bu anlamda çok farklı bir parti olduğunu düşünüyorum. Yıllardır küskün olan ve sindirilmiş bayan arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum, herkes evden çıkıp CHP’de el ele çalışmalıdır. Kadınların her yerde ve her alanda olması gerekir.  Ben geçmiş dönemlerde ki siyasi hayatımda da Yavuzeli ilçesine ve köylerine ciddi anlamda hizmetler götürdüm, bu anlamda aday adaylığım konusunda da ciddi teşvikler aldım. Partim tarafından görev verilmesi halinde Yavuzeli ilçesinde çok başarılı çalışmalara imza atacağımı düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’DEN KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI NAZLI İNAN;

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin