CHP’li Moroğlu,seçmene ve partililere seslendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Moroğlu,seçmene ve partililere seslendi16.03.2015- İzmir Milletvekili ve CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Moroğlu seçmenlere, görüntülü mesaj ile seslendi. CHP’li vekilin seçim çalışmaları kapsamında hazırlattığı tanıtım filmi partililerden büyük beğeni topladı.

MÜCADELEYE DEVAM, İŞİMİZ YARIM KALMASIN
Milletvekili Aday Adaylığı  çalışmalarını “Mücadeleye devam, İşimiz yarım kalmasın” sloganıyla sürdüren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, kendisini ve 4 yıllık Milletvekili dönemini anlattığı tanıtım filmleriyle seçmenlere sesleniyor. Tanıtım filmlerinin birinde yurttaşlara doğrudan seslenen Moroğlu, diğer filmde ise TBMM’deki faaliyetlerinden kesitler veriyor.
Tanıtım filmlerini internet ve diğer iletişim kanallarıyla partililere ulaştıran Moroğlu, “4 yıllık Milletvekilliğin boyunca köylülerle tarım alanlarında, işçilerle fabrikalarda, işsizlerle iş arama alanlarında ve emeklilerle yaşam mücadelesi verdikleri her yerde, onların hakkını korumak ve olanaklarını geliştirmek için onurlu bir mücadeleyi birlikte yürüttük.” dedi.

ÇÜRÜME VE GERİLEMEYİ ÖNLEMEK İÇİN 2015 SEÇİMLERİ ÖNEMLİ
Yapılacak olan önseçimde CHP’li seçmenden destek isteyen Moroğlu, “Türkiye’deki çürümenin ve gerilemenin önüne geçmek için 2015 seçimleri hepimiz açısından çok daha önemli bir hal aldı. Edindiğimiz tecrübeleri hem mecliste, hem hayatın her alanında yerine getirmek için bir kez daha görev talep ediyoruz.” şeklinde konuşuyor.

İŞTE İZMİR MİLLETVEKİLİ VE CHP İZMİR 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA MOROĞLU’NUN PARTİLİLERİNE VE TÜM YURTTAŞLARA SESLENİŞ KONUŞMASI:

“2011 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde CHP Milletvekili olarak görev yapmaya başladım. Bu görevimizi sadece Meclis’te değil; İzmir’de ve Türkiye’nin her alanında yerine getirmek için yoğun bir çaba içerisine girdik.
Türkiye’nin içinde bulunduğu çürümenin ve gerileyişinin önüne geçmek, bütün yurttaşlarımızın yaşam alanlarına sıkışıp kalmasını engellemek ve onların her alanda özgürlük, huzur içerisinde işlerini yapabilmelerini ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak için bir mücadele yürüttük.
Bu Mücadele; köylülerle tarım alanlarında, işçilerle fabrikalarda, işsizlerle iş arama alanlarında ve emeklilerle yaşam mücadelesi verdikleri her yerde, onların hakkını korumak ve olanaklarını geliştirmek için onurlu bir mücadeleyi birlikte yürüttük.
Türkiye’deki çürümenin ve gerilemenin önüne geçmek için 2015 seçimleri hepimiz açısından çok daha önemli bir hal aldı. Edindiğimiz tecrübeleri hem mecliste, hem hayatın her alanında yerine getirmek için bir kez daha görev talep ediyoruz. Yine aynı anlayışla mücadelemize devam edeceğimizi bütün yurttaşlarımızın bilmesi gerekiyor.
Artık bundan sonra Türkiye’de işçilerle, köylülerle, emeklilerle, öğretmenlerle, öğrencilerle, işsizlerle, yani bu ülkede yaşayıp da sorunu olan bütün yurttaşlarımızla hiçbir siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin her yerde omuz omuza birlikte mücadele etmek dileğiyle, bütün yurttaşlarımıza esenlikler diliyor, bütün partililerimizin de desteğini istiyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Moroğlu,seçmene ve partililere seslendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin