CHP Gaziantep’i IYI Parti’ye bıraktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP ve İYİ Parti ittifakında Gaziantep, İYİ Parti’ye bırakıldı.

İttifakın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da netleşmeye başladı. Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den aday olan Prof. Dr. Ömer Arpacıoğlu, ittifakın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Prof. Dr. Arpacıoğlu’nun adaylık talimatının bizzat İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından verildiği öğrenildi.

CHP Gaziantep’i İYİ Parti’ye verdi!
İttifak konusunda yapılan görüşmede, son dakikada Habertürk’te çıkan haber Gaziantep’te şok etkisi yarattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gaziantep’ten aday çıkarmayacaklarını ve İYİ partiyi destekleyeceklerini söylediği ifade edildi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 20.00’de bir araya geldi. Akşener başkanlığındaki İYİ Parti heyetinde Cihan Paçacı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yer aldı. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kağan Salıcı ve Seyit Torun aşağıda karşıladı. Görüşme öncesi CHP ve İYİ Parti’nin uzlaşıya vardığı öğrenildi. Gelen ilk bilgilere göre İstanbul, Ankara ve İzmir, Adana ve Antalya’da CHP adayı desteklenecek. Kayseri, Konya, Kocaeli, Samsun, Gaziantep Kahramanmaraş, Denizli, Balıkesir, Trabzon, Samsun ve Erzurum ise İYİ Parti’de olacak. Öte yandan gelen kulis bilgilerine göre İYİ Parti CHP’den Mersin’de aday gösterilmemesini de istedi. Daha önce Mersin’de her iki partinin de aday çıkarılmasına karar verilmişti. Gelen son bilgilere göre Mersin’de iki parti de aday göstererek seçime girecek. Mersin’de ilgili son kararı Kılıçdaroğlu’nun Akşener’le yapacağı görüşmede belli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP Gaziantep’i IYI Parti’ye bıraktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin