CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’TECHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep’e gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ilk durağı Gaziantep Ticaret Borsası oldu. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Güneydoğunun incisi Gaziantep’te bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Başkan Tiryakioğlu: “Gaziantep Ticaret Borsası Türkiye’nin en büyük üçüncü borsasıdır. Çoğunluğu büyük sanayicilerden oluşan binin üzerinde üyesiyle Türkiye’nin öncü borsalarından biridir. Pamuk, Un, Antepfıstığı, Bulgur ve Makarna sektörleri başta olmak üzere sektörlerinin “enleri” borsamızda yer almakta ve şehrimizde faaliyet göstermektedir. Tarıma dayalı sanayide Türkiye’nin en büyük borsalarından biriyiz. Ortadoğu’nun en büyük borsası olduğumuzu söyleyebiliriz. Lisanslı Depoculuk ve Ürün İhtisas Borsacılığı konusunda ciddi çalışmalarımız bulunmaktadır. Borsamız Türkiye’de yine ilk üç Borsadan biri olarak Yetkili Sınıflandırıcı laboratuvarına sahiptir. Elektronik ürün senedi ile ilgili çalışmalarda sona yaklaştık ve inşallah çalışmalarımız sonucunda Türkiye’de elektronik ürün senedi ile çalışma yapan ikinci borsa olacağız. TOBB’un Strateji Geliştirme Kurulu ve Borsalar Konseyinde Gaziantep’i temsil ediyoruz. Sayın Genel Başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Yeni seçim döneminde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverlikten ötürü Başkan Tiryakioğlu ve Ticaret Borsası’na teşekkür etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu: “Başkanın belirttiği gibi “enlerin” şehri Gaziantep’te bulunmaktan dolayı mutluyum. Burada yeni seçim döneminden çıkmış dinamik, genç bir yönetim var. Onları tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Gaziantep sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’nun en önemli kentlerinden birisidir. Kurumlarının, kuruluşlarının ve sanayisinin güçlü olması hepimizin gurur kaynağıdır. Gaziantep ne kadar güçlü olursa Ortadoğu’da Türkiye o kadar güçlü olur. Kuşkusuz yaşadığınız sorunlar var ve bu sorunları aşmaya çalışıyorsunuz. Bizler siyasetçiler olarak bu sorunları aşmanızda sizlere her zaman destek olacağımızın sözünü veriyor başarılar diliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardın Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Gaziantep gümüş işçiliğinden bir hediye taktim etti.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’TE
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin