CHP, GSO’YU ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, GSO’YU ZİYARET ETTİCHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte GSO (Gaziantep Sanayi Odası) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu yeniden sanayi odası başkanı seçilmesinden ötürü tebrik eden CHP İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Konukoğlu ile Gaziantep’in sanayisi üzerine sohbetler gerçekleştirdi. GSO Başkanı Konukoğlu, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirirken, CHP İl Başkanı Gökdağ da GSO’nun Gaziantep’in sanayisinin kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini ifade ederek bu anlamda katkı sağlayan Konukoğlu’na teşekkür etti.

Yeni yönetimi tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Mehmet Gökdağ, Gaziantep’in sanayisi ile tüm Türkiye’de adından söz ettirdiğini vurgulayarak, Gaziantepli sanayicilerin sorunları olduğunda üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

CHP, GSO’YU ZİYARET ETTİ

GÖKDAĞ; “SANAYİDE İYİYİZ AMA…”

CHP il heyeti olarak Gaziantep’i ilgilendiren her konuyla kendilerinin de ilgilendiklerini kaydeden İl Başkanı Gökdağ, ziyarette, Gaziantep’in sanayi alanında adından bu kadar bahsettiren bir şehirken, eğitimde son sıralarda olmasını ve yaşanılabilir kentler sıralamasında da 59. Sırada olmasının içe siner bir durum olmadığını dile getirdi ve bu konularda neler yapılması gerektiği konusunda yetkililerin hassas davranması gerektiğini belirtti. GSO Başkanı Konukoğlu da bu durumun Gazianteplilerin tümünün sorunu olduğunu kaydederek, sorunun çözümü için de hep birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı.

GÖKDAĞ; “TÜRKİYE VE GAZİANTEP SEVDALISIYIZ”

Türkiye ve Gaziantep sevdalısı olduklarını belirten Gökdağ ziyarette, “Gaziantep barış, huzur ve kardeşlik kenti. Sanayisi hepimizin övüneceği bir noktada. Böyle gelişmiş bir sanayi kentini, yaşanabilir şehirlerarasında da daha üst sıralara çıkarmalıyız’’ şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Başkanı Konukoğlu da Gaziantep’in başarısının Türkiye’nin her tarafından yakından takip edildiğini ifade ederek, Gaziantep’in birlik beraberliğinin, ortak akılla hareket etmesinin, çalışma azminin ve başarılarının örnek gösterildiğini söyledi. Konukoğlu, Gaziantep’i dünya şehri yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. CHP heyeti daha sonra Adil Konukoğlu ve GSO yönetimi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP, GSO’YU ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin