CHP, O DOKTORU ARIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, O DOKTORU ARIYOR!Soma’da, polislerin yere yatırıp etkisiz hale getirdiği bir göstericiyi tekmelerken fotoğrafları ve görüntüleri yayınlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın müşaviri ve özel kalem müdür yardımcısı Yusuf Yerkel’in, olaydan sonra aldığı 7 günlük “iş göremezlik’ raporu TBMM’ye taşındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye verdiği yazılı soru önergesinde, “Yerkel’e rapor, hangi gerekçelerle verilmiştir” sorusu yer aldı.

Tanrıkulu’nun soru önergesinde şu sorular yer alıyor;

CHP, O DOKTORU ARIYOR!“1.Manisa Soma’da 14 Mayıs 2014 günü yere düşen bir vatandaşımıza tekme atarken görüntülenen Yusuf Yerkel’e, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Servan Gökhan tarafından 7 günlük iş göremezlik raporu hangi gerekçelerle vermiştir?

2.Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Servan Gökhan 7 günlük iş göremezlik raporunu vermeden önce detaylı tetkikleri istemiş midir? İstemişse bu tetkikler nelerdir?

3.sağlık bakanlığı Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve görevli Doktor Servan Gökhan hakkında inceleme başlatmış mıdır ya da başlatacak mıdır?

4.Yusuf Yerkel’in Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Doktor Servan Gökhan’ı tercih etmesinin sebebi nedir?

5.14 Mayıs 2014 günü Manisa Soma’da yaşanan olay ile ilgili olarak Yusuf Yerkel’in Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkini sağlayan kurum hangisidir?

6.Manisa Soma’da gerçekleşen olay sonucunda, iş göremezlik raporu, neden Manisa’da bulunan bir hastane tarafından verilmemiştir?

7.Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel hakkında Soma İlçesi Cumhuriyet Savcılığı kasten adam yaralama suçlamasıyla soruşturma başlatmış mıdır ya da başlatacak mıdır?

8.Yusuf Yerkel’in Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Kurumu’nda bulunduğu görevden alınacağı iddiaları doğru mudur?

9.Yusuf Yerkel’in bizzat Recep Tayyip Erdoğan tarafından korunduğu iddiası doğru mudur?”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP, O DOKTORU ARIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin