CHP’li Ekici’den milli birlik çağrısı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Terör ve arkasındaki kirli odaklar derhal açığa çıkarılsın”

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, 17 Şubat günü Ankara’da TSK servislerini, 18 Şubat’ta da Diyarbakır-Bingöl karayolunda askeri aracı hedef alan terör saldırılarını set bir açıklamayla kınadı.
Terör saldırılarını gerçekleştiren maşalar ve saldırıların arkasındaki karanlık güçlerin, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurgulayan Ekici “Devletimiz ve halkımız, bu alçak saldırılarla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracaktır” dedi.
Her iki saldırının da bütün detaylarının ivedilikle aydınlatılması gerektiğini ifade eden Ekici “Vatanımız üzerinde oynanmak istenen kirli oyunu bozabilmek için sadece faillerin tespit edilmesi yetmez. Terör örgütlerini maşa olarak kullanan dış odaklar da açığa çıkartılıp, kanıtlarıyla birlikte bütün milletimizin bilgisine sunulmalıdır” diye konuştu.
Ekici, açıklamasını şöyle sonlandırdı:
“Cumhuriyetimizin başkenti Ankara’nın merkezinde ve vatanımızın bir diğer güzide parçası olan Diyarbakır’da gerçekleştirilen menfur saldırılarda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına, şanlı ordumuza ve bütün ulusumuza başsağlığı; yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Ekici’den milli birlik çağrısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin