CHP’li Sucu’dan, 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri SUCU 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Sucu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bağımsızlık savaşımızın ardından kurtarılan yurdumuz ve kurulan Cumhuriyetimiz, Büyük Önder Atatürk başta olmak üzere büyük bir yurt sevgisiyle, yaşamını ülkesine adayan kahramanlarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanetidir.

Ulusumuzun kurtuluşunda içte ve dışta hayatı pahasına mücadele eden malul veya gazi olarak hayat mücadelesi veren gazilerimizin onuruna ve hak ettikleri şekilde yaşam haklarına sahip olmaları adına gereken bütün mücadeleyi vermek, sosyal ve ekonomik durumlarının yeniden gözden geçirmek, sahip çıkmak ve onlara her zaman minnet duymak, ulusumuzun geçmişine bağlılığının ifadesidir.

Maalesef son yıllarda her gün yurdumuzu müdafaa eden birliklerimizden şehit ve gazi haberleri gelmektedir. Herkes bilmelidir ki; her ne şekilde olursa olsun, vatanımızın bütünlüğünü hedef alan güçler, kahraman güvenlik güçlerimiz ve vatansever Türk insanının mücadele azmi ve kararlılığı karşısında yok olmaya mahkumdurlar.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm gazilerimizin gününü kutluyor vatanı için canını hiçe sayan şehitlerimizi, gazilerimizi gönül borcumuzla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CHP’li Sucu’dan, 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin