Çığ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis’in Hizan İlçesi kırsalında operasyonda olan askerlerin üzerine çığ düşmesi sonucu şehit olan askerler memleketlerinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

-Şehit Hilmi Öz Denizli’de, 1 yıllık uzman çavuş Ali Taştepe  Ereğli’de,  Şehit Astsubay Ferruh Kulaoğlu için Balıkesir’de, Uzman Çavuş Yüksel Kapdan memleketi Çankırı’da, Uzman Çavuş Durmuş Tek Mersin’de gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

-Şehit Hilmi Öz ‘ün cenaze törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi katılırken, Başbakan Binali Yıldırım korumalığını yapan şehidin polis babası Özer Öz’ü arayarak başsağlığı diledi.

-Şehit Astsubay Ferruh Kulaoğlu için Balıkesir’de düzenlenen törene ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı. Evli ve bir çocuk babası Astsubay Kulaoğlu’nun naşı dualarla defnedildi.

-Uzman Çavuş Yüksel Kapdan memleketi Çankırı’da uğurlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK’ın da katıldığı törende gözyaşı sel oldu. Şehidin kardeşleri yağmurdan ıslanan tabutun üzerine montlarını örtmesi duygulandırdı.

-Uzman Çavuş Durmuş Tek Mersin’de uğurlandı. Kardeşi de asker olan Tek’in cenaze törenine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da katıldı. Uzman Çavuş Tek’in naaşı, Musalı Şehitliği’nde defnedildi.

Türkiye çığ şehitlerine dualarla veda etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çığ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin