CİĞERİM YANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CİĞERİM YANIYORGaziantep’te meydana gelen patlama sonucunda yaşamını yitiren 9 kişinin yanında annesini de kaybetmenin acısını yaşayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin BDP Milletvekili Gülten Kışanak’ın teröristlere bir anne olarak sarıldım sözlerine karşılık  “ yüreğimi yakıyor” ifadesini kullandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’te meydana gelen patlamada yaşamlarını yitirenlerin yakınları için yiğit kahramanların yiğit aileleri ifadesini kullandı. Şahin; “ BDP Milletvekili Gülten Kışanak teröristlere bir anne olarak sarıldım diyor. Bu sözler benim yüreğimi yakıyor, bende diyorum ki o zaman gel bu bebeklerin anasını beraber dolaşalım, bir anne olarak ne hissediyorsun görelim. BDP, PKK ile arasına mutlaka mesafe koymalıdır. Parlamento da terörle bizim safımızda yer alarak mücadele etmesi gerekir. Kendi annemin acısıyla birlikte, patlamada hayatını kaybedenlerin acısını birlikte yaşadım. Kendi annemin acısı üzerine o kadar büyük acılar yaşadım ki bir anne olarak ciğerim yanıyor. Daha dişi bile çıkmamış bebeklerin anneannesi ve babaannesi ile bir araya geldik. O kadar büyük bir acı var ki. Ama büyük bir sağduyu, büyük bir feraset, iman dolu kalple “vatan sağ olsun” diyen yürekler var. Bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil, bu topraklardan kaynaklanan mukaddes bir şey. Bir taraftan işin hukuki ve idari boyutunu araştırırken bir taraftan da hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret ediyoruz. Biz acıların paylaşıldıkça azalacağına inanıyoruz.

PKK’NIN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Sivillere yönelik bu saldırı PKK terör örgütünün gerçek yüzünü göstermektedir. 4 yaşında, 11 yaşında, 1 yaşında dişi yeni çıkmış bebekleri öldüren vahşeti anlamak çok zor. Bebek katillerine yeter artık deyip bütün milletin duygularıyla haykırdığı bir zaman dilimi yaşıyoruz. Bütün milletimizin başı sağolsun. Terör mağdurlarını için bir yasa çıkarmıştık. Kaderde bu yasayı kendi memleketimiz için de uygulamak varmış. Çıkardığımız bu yasanın vatandaşlarımıza hangi hakları getirdiğini anlatıyoruz. Devletimiz büyük, geride kalanların her türlü mağduriyeti giderilecek. Ama canlar geri gelmiyor. Geriye kalanlarla alakalı hiçbir sorun yok. Başbakanımızla konuştuk, ne ihtiyaçları varsa yapılsın dedi. Bunun dışındaki ölenler geriye gelmiyor, canımız yanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CİĞERİM YANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin