Araba talihlisi Müslüm Erdoğan

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araba talihlisi Müslüm Erdoğan“Kazanacağım içime doğmuştu”

Jeep Compass talihlimiz 39 yaşındaki Müslüm Erdoğan, “İnanmak ve hissetmek çok önemli. Jeep Compass’ın bana çıkacağına hep inandım. Kazandığım için mutluyum. Böyle bir imkânı bize sunduğu için Prime Mall Alışveriş Merkezi yönetimine teşekkür ediyoruz. Allah herkese nasip etsin” dedi.

Daha önce kıl payı kaçırmıştım

Daha önce de bir otomobil kampanyasına katıldığını ancak kılpayı kaçırdığını kaydeden Jeep Compass talihlimiz Müslüm Erdoğan, “Şans oyunlarına ve kampanyalarına aslında sürekli katılmıyorum ama daha önce kılpayı otomobil kaybetmiştim. Kısmet bugüneymiş.

Nizipliyim. Antep fıstığı ve kuruyemiş ticareti ile uğraşıyorum. Ben Mersin Üniversitesi mezunuyum. Öğrencilik yıllarımda yine bir alışveriş merkezinin otomobil kampanyası vardı. O kampanyada 10 tane araç veriliyordu ve ben de katılmıştım. Çekiliş sonuçlarına baktım ‘3. Talihli Müslüm Erdoğan-Gaziantep’ yazıyordu. Sonradan öğrendim ki Gaziantep’ten aynı isimle farklı bir kişi kazanmış. Öğrenciyken çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ama kısmet bugüneymiş.

Prime Mall’ın bu otomobil kampanyasına katılırken de kazanacağıma çok inandım. Sürekli olarak da etrafımdakilere aracın bana çıkacağına inandığımı söylüyordum. Hatta eşimle ve yeğenlerimle alışverişe geldiğimizde JEEP Compass’ı gördüğümde ‘Göreceksiniz bu Jeep Compass bana çıkacak’ demiştim. Onlar da ‘Çok iddialısın’ demişlerdi” ifadelerini kullandı.

Kazanacağım içime doğdu

Aracın kendisine çıkacağının içine doğduğunu söyleyen Erdoğan, “Bazen inandığım şeylerin gerçekleştiğini görmüşümdür. İnanmak ve hissetmek çok önemli. Ben şanstan ziyade hislerime güveniyorum ama tabi bu da şans sonuçta. Kazandığım için mutluyum. Güzel bir duygu. Herkesin böyle bir duyguyu yaşamasını, mutlu olmasını isterim” diye konuştu.

Araba almayı düşünüyorduk

Araba almayı düşündüklerini belirten Erdoğan, “Arabamız 10 yıllıktı. Yaklaşık 2-3 aydır eşime bir araba bakıyordum. Aslında eşime tanıdık bildik birilerinden sağlam bir ikinci el araba almayı düşünüyordum. Daha sonra ‘taksitle sıfır bir araba alsam nasıl olur’ diye düşündüm. Geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarla araba bakmaya gittiğimizde Jeep Compass’ın ikinci elini gördüm arkadaşlara da ‘Aslında biz boşuna araba bakıyoruz. Bu arabanın sıfırı bana çıkacak’ dedim. Bunları üstüste yaşadım. Herhalde çok isteyince dilekleriniz gerçekleşiyor” dedi.

Prime Mall’u tercih ediyoruz

Genel olarak alışverişte Prime Mall’u tercih ettiklerini ifade eden Erdoğan, “Evliyim ve 2 çocuğum var. Burası nezih ortamı ile bize hitap eden bir alışveriş merkezi. Hem hitap ettiği kesim açısından hem bünyesindeki mağazalar açısından hem de atmosferi dizaynı açısından alışveriş yapmak için Prime Mall’a geliyorduk. Bundan sonra da tercihimiz bu yönde olacak. Böyle bir imkânı bize sunduğu için Prime Mall Alışveriş Merkezi yönetimine teşekkür ediyoruz. Allah herkese nasip etsin” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Araba talihlisi Müslüm Erdoğan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin