Cola Turka’dan Gaziantep için kampanya!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cola Turka’dan Gaziantep için kampanya! Cola Turka “memleketim” temasını sahiplenerek Türkiye’nin çeşitli illerine yönelik özel bir çalışmaya imza attı. Proje kapsamında ilk etapta Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 16 il seçildi.

Gaziantep’e Zeugma sembolü

2.5 litrelik Cola Turka’larla verilecek olan memleket temalı bardakların üzerinde ve tüm ambalajlarda o şehrin kültürü, önemli tarihi yerleri, yemeklerine dair değerlerden oluşan meşhur sembol ve bilgiler yer alacak. Gaziantep’e özel tasarlanan bardaklarda Zeugma sembolü bulunacak.

Diğer semboller Adana’da şiş kebap, Ankara’da Atakule, Antalya’da portakal, Bursa’da Karagöz-Hacivat, Diyarbakır’da karpuz, İstanbul’da şehrin silueti, İzmir’de Saat Kulesi, Kahramanmaraş’ta dondurma, Kayseri’de Erciyes Dağı, Konya’da Mevlana, Mersin’de Kız Kalesi, Sakarya’da balkabağı, Sivas’ta Çifte Minareli Medrese, Şanlıurfa’da Harran Harabeleri, Trabzon’da ise horon olarak seçildi.

Cola Turka’nın 2003 yılında pazara girdiğini hatırlatan Yıldız Holding İçecek Grubu Pazarlama Direktörü Ceyda Selahi geçtiğimiz 11 yıllık süre zarfında Cola Turka’nın kendi tüketici kitlesini oluşturduğunu söyledi.

Selahi sözlerini şöyle sürdürdü: “Memlekete özel, memleket gibi güzel” kampanyasını büyük bir keyifle hazırladık. Memleket konsepti, piyasaya girdiği ilk günden beri Türkiye’ye has özelliklerin güzelliğini hatırlatan marka olarak bize çok uygundu. Cola Turka olarak tüketicilerimizin görüşlerine çok önem veriyoruz. Kendimizi tüketicilerimize göre geliştirmek amacıyla hem markamıza hem de ürünlerimize yönelik düzenli araştırmalar gerçekleştiriyoruz. Aldığımız bu geri dönüşler ile stratejilerimizi şekillendiriyoruz. Araştırmalarımızda öne çıkan en değerli sonuçlardan biri ise tat testlerinde tüketicilerimizden tam not alıyor olmamız. Bizim için en önemli nokta bu pazarda akılcı rekabet yaratarak pazarın büyümesine katkıda bulunmak”.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cola Turka’dan Gaziantep için kampanya!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin