CUMA REYHAN, KIZININ MURADINA ERDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CUMA REYHAN, KIZININ MURADINA ERDİAK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Reyhan’ın kızı Hülya kendisi gibi öğretmen olan Oğuz Ağpak ile  dünya evine girdi.

Cuma- Meryem Reyhan çiftinin güzel kızları Hülya ile Osman-Nesibe Ağpak çiftinin öğretmen oğlu Oğuz, önceki gün dünya evine girdi. Şahinbey Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştiren Hülya-Oğuz çiftinin nikah şahidi de bir hayli kalabalık oldu.  11 ismin şahitlik yaptığı nikah töreni protokolün önemli isimlerinden oluştu.

CUMA REYHAN, KIZININ MURADINA ERDİFEM dershanelerinde öğretmenlik yapan Hülya ve Oğuz Ağpak’ın yeni bir yuva kurmanın heyecanını yaşarken mutlulukları gözlerden kaçmadı. Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, İşadamı Şerif Başkülekçi, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Güzel, Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Defterdar Kenan Bilgehan’ın şahitlik yaptığı törende Cuma Reynan’ın akrabaları ve dostları da hazır bulundu.

Gaziantep protokolünü buluşturan Cuma Reyhan’ın kızının nikâhı nedeniyle Şahinbey Nikâh Salonu’nu dolduran konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, genç çifte takılarını takıp mutluluklar dilediler.

Eski ASKF Başkanlığı yapan Cuma Reyhan’ın sporcu dostları da kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Nikâh törenine ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetim kuruluda katıldı. Yeni evli çiftlere mutluluklar dileyen konuklar yeni çiftlere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmediler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CUMA REYHAN, KIZININ MURADINA ERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin