Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Köprü inşaat çalışmalarını inceledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

erdogan-cumhurbaskaniCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 3. havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan’ın inşaat alanına yaptığı ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 3. havalimanı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ile konsorsiyum üyesi Limak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ilk etabı 2018’in Şubat ayında hizmete girecek olan projeye ilişkin çalışmaların yüzde 20’sinin halihazırda tamamlandığını ve tüm işlerin belirlenen takvime göre yürüdüğünü belirttiler. Özdemir, inşaatta halen 1500’ü beyaz yakalı olmak üzere toplam 15 bin kişinin çalıştığına dikkati çekti.
Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla dünyanın en büyük havalimanına kavuşacak olan İstanbul’un, tam bir buluşma noktasına dönüşeceğini vurguladılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise yetkililere, havalimanının yapımında kullanılan malzemelerin yerli firmalardan teminine azami ölçüde özen göstermekte fayda bulunduğunu hatırlattığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan brifing sonrasında, beraberindeki bakanlarla birlikte, inşaatı devam eden terminal binasında da incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3 saat süren ziyaret sırasında kendisine tezahüratlarla teveccüh gösteren işçilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak;Cumhurbaşkanlığı sitesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Köprü inşaat çalışmalarını inceledi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Köprü inşaat çalışmalarını inceledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin