Cumhurbaşkanı Taciser İçyer’in cenaze törenine katıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Taciser İçyer’in cenaze törenine katıldı. Hacı Bayram Camii’nde öğle namazından sonra gerçekleşen cenaze töreninde Başbakan Binali Yıldırım, bazı bakanlar, milletvekilleri, cenaze yakınları ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Cenaze töreninde kısa bir konuşma yaparak merhumeye Allah’tan rahmet temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıllardır bu vatana hizmet noktasında, bu millete hizmet noktasında bir yol arkadaşlığımız olmuştur. Biz biliyoruz ki her nefis ölümü tadacaktır. Ve dün de tabii bu haberi alınca mukadder olan son geldi dedim ve bugün de cenaze merasiminde yakınlarıyla, evlatlarıyla bir aradayız. Sizlerle bir aradayız. Rabbim inşallah ebedi âlemde de bizleri sevgili habibinin Livaü’l Hamd ismiyle müsemma sancağı altında haşr-u cem eylesin diyorum” dedi.

Ak Parti Merkez Kadın Kolları Teşkilat ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevini yürüten İçyer’in cenaze namazından saf tutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumenin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Taciser İçyer’in cenaze törenine katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin