Cumhuriyet Bayramı’nda Kıraç coşkusu

featured
Cumhuriyet Bayramı'nda Kıraç coşkusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çeçrçevesinde düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’nde ünlü şarkıcı Kıraç, gazi şehirlilerle bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Kıraç konseri Festival Park’ta gerçekleştirildi. Gaziantepliler, “Ayşem”, “Endamın Yeter” ve sanatçının sevilen birçok şarkısını daha Kıraç ile birlikte söyleyip Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadı. Konser öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erdem Güzelbey yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutladı. Güzelbey, ”Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için buradayız. Bu günlere gelmemizde hür ve özgürce yaşamamızı sağlayan başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından şarkıcı Kıraç’a kutnu kumaşı hediye edildi ve çiçek verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhuriyet Bayramı’nda Kıraç coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin