“Cumhuriyet milletimizin ortak eseridir”

featured
Başkan Mehmet Çıkmaz’dan 15 Temmuz Kutlama Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
“Cumhuriyet milletimizin ortak eseridir”

Güneydoğu Anadolu  Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz yayımladığı yazılı mesajında Cumhuriyetin kuruluşunun 98.yılını kutladı.

Çıkmaz yaptığı açıklamada Türkiye’nin bulunduğu stratejik konumun yanı sıra sahip olduğu yeraltı ve yer üstü değerlere yönelik çeşitli senaryoların sürekli sahnelediğini, oynanan oyunların ancak milli birlik ve beraberlik içerisinde milli mücadele ruhuyla aşılabileceğini sözlerine ekledi.

Başkan Çıkmaz 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milletin küllerinden yeniden doğuşunu sağlayarak devletimizin milli iradeyle yönetilmesini sağlayacak Cumhuriyeti kurduklarını da sözlerine ekledi. Başkan Çıkmaz yaptığı açıklamasına “ Dünya genelinde ülkeler arasındaki çekişmenin arttığı, ülkemize ve vatan toprağımıza yönelik art niyetli girişimlerin artarak devam ettiği, bağımsızlığımıza, milli birlik ve beraberliğimize yönelik uluslararası aktörlerin bitmek tükenmek bilmeyen oyunlarının arttığı şu günlerde her zamankinden çok birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yılında yaklaşık yüz yıl önce tek vücut olan milletimizin aynı ruh ve inançla bundan sonraki süreçte de tek vücut olacağına ve bağımsızlığımıza, vatan topraklarımıza ve ülke bütünlüğümüze yönelik oyunları her defasında bozacağına inancım sonsuz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yılını kutlarken, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde devam etti. Gaziantep Sağlık

"Cumhuriyet milletimizin ortak eseridir"
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Cumhuriyet milletimizin ortak eseridir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin