Daha beyaz gülüşler için EMEK ERDEM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

dis-emek-erdemEmek Erdem Estetik Diş Kliniği, Batıkent Mahallesi, Kürşat Tüzmen Bulvarı’nda görkemli bir açılışla hizmete girdi.

13 yıl boyunca İstanbul’da başarılarıyla adından söz ettiren Protez Uzmanı Dr. Emek Erdem artık Gaziantep’te. Kendi kliniğini açan Dr. Emek Erdem,  estetik diş konusunda Gaziantep’te farklı işlere imza atacağını belirtiyor.

Emek Erdem Estetik Diş Kliniği’nin açılışına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Memik Terlemez  ve çok sayıda davetli katıldı.Kliniğin açılışında konuşan Memik Terlemez, Gaziantep’in tecrübeli doktorlara ihtiyacı olduğunu dile getirerek , Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Erdem’e başarılar diledi

Protez Uzmanı Dr. Emek Erdem mesleğinde edindiği tecrübesi ve deneyimiyle Gaziantep’te hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu ; “ Mezun olduğum 2003 yılından bu yana 13 yıldır İstanbul’da görev yaptım. Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu ile birlikte de çalıştım. Sonrasında Gaziantep’te kendi kliniğimi açmaya karar verdim. Şu an içim açtığımız klinikte son teknoloji kullanarak Gaziantep’te tedavi yapabiliyoruz. İstanbul’da ünlü kişilere yaptığımız tedaviyi burada da yapacağım. Laboratuarım İstanbul’da. Malzemelerim ve cihazlarımın hepsi İstanbul’dan geldi. Kullanmış olacağım malzemelerim hiçbiri Gaziantep’te mevcut değil. O yüzden estetik diş anlamında Gaziantep’te farklı işler yapacağımı düşünüyorum.. Bunun dışında diş beyazlatma cihazımdan Türkiye’de 6 adet mevcut ve bunların biri de kliniğimde bulunuyor. Kalıcı beyazlık vaat ediyorum. Protez uzmanıyım, Implant, lamine, diş beyazlatma ve normal diş tedavileri yapıyorum”

Açılışa katılan davetliler verilen kokteylin ardından Dr. Emek Erdem Diş Kiniğini gezdi.

erdem-emek

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Daha beyaz gülüşler için EMEK ERDEM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin