Darbelere ve Diktatörlüklere Hayır!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Darbe girişimine bir kınama da KESK Gaziantep Şube Platformundan geldi.

KESK Gaziantep Şube Platformu yayımladığı mesajda;

“Mücadele tarihi boyunca darbelerin, baskıların ve anti demokratik uygulamaların hedefi olan KESK, nereden gelirse gelsin her zaman darbelere karşı olmuş, darbelerin asıl hedefinin emek ve demokrasi mücadelesi olduğunu savunmuştur.

Uzun süredir ülkemizde yaşanan siyasal sorunların temelinde, demokrasinin yeterince hayata geçirilememiş olduğunu biliyoruz. Ülkemizde bu güne dek geliştirilen askeri ve sivil darbe girişimleri karşısında durmak, emek ve demokrasi mücadelesi açısından olmazsa olmazımızdır.

KESK olarak, yıllardır bir taraftan emek, demokrasi, barış ve özgürlük mücadelesi yürütürken, diğer taraftan asker ya da sivil, her türlü darbeye karşı olduğumuzu açık bir şekilde ifade ediyoruz.

Ülkenin içinde bulunduğu koşulları kendi siyasal hedeflerine ulaşmak için,  hiç kimse fırsata çevirmeye yeltenmemelidir. İhtiyacımız olan halkın seçtiği parlamenter sistemi güçlendirmek,  daha çok demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi için,  toplumun tüm kesimleri ile diyalog, hoşgörü ve eşitlik temelinde barışçıl zemin güçlendirilmelidir. Darbelere karşı demokrasi, barış, eşitlik, özgürlük mücadelemizden vazgeçmeyeceğimiz bilinmelidir”denildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Darbelere ve Diktatörlüklere Hayır!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin