DAÜ’DEN EĞİTİME KATKI PROJELERİ DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DAÜ’DEN EĞİTİME KATKI PROJELERİ DEVAM EDİYOR“EĞİTİM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”…

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ)  ile Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi  (RAM) arasında eğitime katkı sağlamak ve rehber öğretmenlerin gelişimini sağlamak için gerçekleştirilen proje kapsamında Gaziantep’e gelen DAÜ rektör yardımcısı Halil Nadiri; yavru vatan ile Gaziantep arasında köprü olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve eğitimin geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin önemli üniversitelerinden olan Doğu Akdeniz Üniversitesinin çok ciddi projelere imza attığını söyledi. Taşdöğen; “ Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen önemli ve ciddi projelere bizlerde elimizden geldiği kadar destek sağlamaya çalışıyoruz. Yapılan bu projeler ile Gaziantep eğitiminin daha yüksek seviyelere geleceğine inanıyorum. Eğitimde başarıyı yakalamak için uzun vadeli bir süreç gerekiyor. Gaziantep olarak dışarıya açılıp eğitim kurumlarıyla işbirliği yapmanın bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda öncülük yapan Milli Eğitim teşkilatımıza ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan; Gaziantep Valisi Erdal Ata başta olmak üzere yapılan projede emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Önce vatan, Türkiye, Millet diyerek sözlerine devam eden Turan; “ Başta sayın Valimiz Erdal Ata olmak üzere hepimiz Gaziantep adına proje üretmek için başımızı yastığa koyduğumuzda bile düşünüyoruz. Fakire, fukaraya, garibana el uzatmak sevgi götürmek için nefesimiz yettiği sürece, Mevlana’nın izinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

DAÜ’DEN EĞİTİME KATKI PROJELERİ DEVAM EDİYORYAVRU VATAN İLE GAZİANTEP ARASINDA KÖPRÜ OLDUK

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Halil Nadiri ise yavru vatandan Cumhurbaşkanı ve DAÜ Rektörü’nün selam ve sevgilerini getirdiğini belirterek, Gaziantep’te bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Nadiri; “ Biz DAÜ olarak yavru vatan ve Gaziantep arasında önemli bir köprü kurduk.  Biz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Devlet Üniversitesi olarak 1979 yılında kurulmuş en önemli projelerden biriyiz . Ciddi anlamda ambargolarla ezilen ve dünyanın gözünü kapatmış olduğu DAÜ bugün bünyesinde 85 farklı ülkeden 16 bin öğrenciyi barındıran , dünyanın 23 bini aşkın üniversitesi içerisinde en iyi ilk %5 in içerisinde olmayı başaran bir üniversite haline gelmiştir. Tanınmayan bir ülkenin dünyada bilinen ve sayılan bir üniversitesi altında çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bundan sonrada devam edeceğiz.

DAÜ’DEN EĞİTİME KATKI PROJELERİ DEVAM EDİYOREĞİTİM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Üniversitelerin 3 temel misyonu vardır. Bunların birincisi Eğitim Öğretim , ikincisi Araştırma , üçüncüsü ise içinde bulundukları topluma hizmet etmektir.  Biz bu bakış açısıyla ana vatanının bize sağlamış olduğu katkıların bir nebze olsun dönüşünü sağlayabilmek adına bünyemizde bulundurduğumuz 35 farklı ülkeden 1000 akademik kadroyla başta Gaziantep olmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben bu eğitimlerle insana yapılan eğitimin çok önemli olduğunu, kurumun gelişmesi açısından çok değerli olduğunu vurgulamak istiyorum. Eğitime katılan arkadaşlarımız kendilerini geliştirecek, Türkiye Cumhuriyetinin yarınları olacaktır. Bu eğitim çocuklarımızın, gençlerimizin daha bilinçli, daha hazırlıklı, daha rekabetçi olması demektir .  Eğitmenlerin eğitimi demek geleceğe yapılan yatırımdır. Bu nedenle bu organizasyonda bize katkı sağlayan başta Gaziantep Valimiz Erdal Ata olmak üzere, sayın vali yardımcılarıma ve sayın Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Şahinbey Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

https://www.facebook.com/narkoz.haber/media_set?set=a.464834783642285.1073741860.100003473025117&type=3

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!


DAÜ GAZİANTEP'TE EĞİTİME DESTEK İÇİN KOLLARI… paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DAÜ’DEN EĞİTİME KATKI PROJELERİ DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin