DAÜ 2011-2012 Güz Dönemi Mezunlarına Özel “Mezuniyet Kokteyli” Düzenlendi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DAÜ 2011-2012 Güz Dönemi Mezunlarına Özel “Mezuniyet Kokteyli” Düzenlendi.1 Şubat 2012 Çarşamba günü, saat 14:00’te DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda gerçekleştirilen 2011-2012 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Töreni öncesi 30 Ocak 2012 Pazartesi akşamı, saat 18:30’da DAÜ Deniz Tesisleri’nde güz mezunlarına özel “Mezuniyet Kokteyli” düzenlendi.

Gecenin açılış konuşmasını Öğrenci Hizmetleri ile Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Koordinatörü Tuncer Tuncergil yaptı. Tuncergil’in ardından sözü alan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, konuşmasında mezunlara “meslektaşlarım” diye hitap ederken, dört yıl süren akademik hayatlarının ardından iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar ve bol şanslar diledi.

Geceye kendilerine özel olarak gönderilmiş kokteyl davetiyesine uyarak gece kıyafetleri ve takım elbiseleriyle katılan mezunların heyecanı ve mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Geceye, mezunların yanı sıra Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Bölüm Başkanları ve Akademik Personel de katılarak mezunların mutluluğunu ve coşkusunu paylaştılar. Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, mezunların masalarını tek tek dolaşarak sohbet ettiler ve hatıra fotoğrafları çektirdiler.

DAÜ 2011-2012 Güz Dönemi Mezunlarına Özel “Mezuniyet Kokteyli” Düzenlendi.
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DAÜ 2011-2012 Güz Dönemi Mezunlarına Özel “Mezuniyet Kokteyli” Düzenlendi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin