DAÜ 2316 öğrenciye muhaceret işlemi yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DAÜ 2316 öğrenciye muhaceret işlemi yaptıDoğu  Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci Hizmetleri Ofisi, Gazimağusa Kaymakamlığı ve Vergi Dairesi işbirliği içerisinde, 2316 DAÜ öğrencisinin muhaceret işlemini yaptı.

DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Öğrenci Hizmetleri Ofisi, geçtiğimiz dönem süresince 28 iş günü süren muhaceret işlemlerini 18 Kasım 2011 tarihinde sorunsuz olarak bitirip, öğrenci memnuniyeti sağladı.

DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü yapmış olduğu açıklamada, Kaymakamlık ve Vergi Dairesi’ne personel göndererek üniversite ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden ötürü memnuniyetini dile getirdi.

Açıklamada, eğitim almak üzere adaya gelen DAÜ’lü öğrencilerin yanısıra, ülkenin diğer üniversitelerindeki öğrenciler ve KKTC halkının da muhaceret işlemleri için kendilerine yoğun talepte bulundukları ifade edildi.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü, yeni kayıt yapacak öğrencilerin adaptasyonu ve memnuniyeti gözönünde bulundurularak önümüzdeki Mart ayı içerisinde de muhaceret hizmetinin üniversitede sürdürülebilmesi için yine ayni kurumlardan yardım isteneceğini  kaydetti.

Muhaceret işlemlerinden ayrı olarak, Öğrenci Hizmetleri Ofisi, DAÜ öğrencilerinin tüm akademik ve kampus içi sıkıntılarını giderme, sağlık sorunlarında destek sağlama, kalacak yer arayışında öğrencilere çözüm bulma, öğrencilerin yurt dışı evrak ve kayıp eşya takip işlemlerini sürdürme işlemleri hususlarında da hizmetler veriyor.

DAÜ Öğrenci Hizmetleri Ofisi ile [email protected] veya [email protected] elektronik posta adresleri veya 630 11 11 numaralı Çağrı Merkezi vasıtasıyla iletişim kurulabilir. Yapılan açıklamada mesai saatlerinin dışında veya resmi tatil günlerinde ise öğrencilerin Çağrı Merkezine mesaj bırakarak sorunlarına çözüm bulabilecekleri belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DAÜ 2316 öğrenciye muhaceret işlemi yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin