Debbağh’dan Gaziantepli işadamlarına çağrı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Debbağh’dan Gaziantepli işadamlarına çağrıTüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri Irak’ın Gaziantep Başkonsolosu Sabah S. Debbağh’ı ziyaret etti. Başkonsolos Debbağh ziyaret sırasında Gaziantepli işadamlarını büyük küçük demeden Irak’la ticaret yapmaya davet etti.

Irak’ın savaştan yeni çıkmış bir ülke olduğunu hatırlatan  Başkonsolos Debbağh ülkesinin  bu süreçte her türlü ticari işbirliğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Irak Konsolosluğu olarak Gaziantepli iş adamlarını her zaman desteklemeye hazır olduklarını vurgulayan Debbağh, “Konsolosluğumuz burada henüz çok yeni ancak Irak ve Türkiye ilişkileri çok eskiye dayanıyor. Burada konsolosluk açılmasının birinci amacı iki ülke arasında ticari işlemleri kolaylaştırmak ve ticarete hız kazandırmaktır” dedi.

‘SADECE İHRACAT DEĞİL, YATIRIM DA YAPIN’

Gaziantep’in Irak için ticari açıdan çok önemli bir kent olduğunu belirten Debbağh şöyle konuştu, “Gaziantep’in yapmış olduğu ihracatta Irak önemli bir yer tutuyor.Gaziantepli işadamlarının Irak’a sadece ihracat değil, yatırım da yapmalarını temenni ediyoruz. Irak Ticaret Bakanlığı’ndan bize ihale yazıları geliyor, biz de bunları Gaziantep ilgili işadamlarına iletiyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz”

Dernek hakkında Başkonsolos Debbağh’a bilgi veren TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici ise TÜMSİAD’ın 12 bin 500 üyesi olduğunu belirterek Türkiye’de 52, yurtdışında 9 şubeleri olduğunu söyledi.   Cuma Çekici , “TÜMSİAD’ın ekonomik rotasının başta Ortadoğu olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Debbağh’dan Gaziantepli işadamlarına çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin