DEMOKRASİ MEYDANINDA PAİNTBALL ŞÖLENİNİ KAÇIRMAYIN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEMOKRASİ MEYDANINDA PAİNTBALL ŞÖLENİNİ KAÇIRMAYIN!Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından düzenlenen Türkiye Paintball Şampiyonası’nın 1. Ayak Gaziantep Kupası müsabakaları Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda başlıyor.

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, 12–13 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak olan şampiyona ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “Üniversitemizin toplumla iç içe olması adına çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Bunun içinde öğrencilerimizin spora yönelmesiyle çok ciddi çalışmalarımız var” dedi.

İlk kez düzenledikleri turnuvaya 6 ilden 11 takımda 100 sporcunun yarışacağını söyleyen Prof. Dr. Yılmaz, “Daha önce bir eğitim kampı düzenlendi. Paintball bölgemiz için çok yeni bir spor dalı ama gençlerimizin buna çok büyük bir ilgisinin ve yeteneğinin olduğunu keşfettik. Bu etkinliğin Gaziantep’te yapılması çok önemli. Gaziantep kenti büyük bir sanayi ve ticaret kenti. Biz Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak Gaziantep’i ciddi bir bilim, teknoloji ve spor kenti haline getirmek istiyoruz. BU etkinliğimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile federasyonumuz da ciddi destekler veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEMOKRASİ MEYDANINDA PAİNTBALL ŞÖLENİNİ KAÇIRMAYIN!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin