DEMOKRASİ ŞÖLENİ AK PARTİ’NİN ZAFERİYLE SONUÇLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEMOKRASİ ŞÖLENİ AK PARTİ’NİN ZAFERİYLE SONUÇLANDIBÜYÜKŞEHİR ŞAHİN’E EMANET

30 MART YEREL SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKAN AK PARTİ KURMAYLARI VE ÇİÇEĞİ BURNUNDA YENİ BELEDİYE BAŞKANLARI BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ AK PARTİ’NİN ZAFERİYLE SONUÇLANDI

AK Parti il binasında gerçekleştirilen basın toplantısına, AKP İl Başkanı Ahmet Uzer, AKP Gaziantep Milletvekilleri, il yönetimi, yeni seçilen belediye başkanları, partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin; 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Gaziantep’te yarışan tüm belediye başkan adaylarının göstermiş olduğu sağduyunun Türkiye’ye örnek olduğunu, 12 yıl önce çıktıkları hizmet etme yolculuğunda AK Partinin 8.sınavından da alnı ak,  başı dik bir şekilde çıktığını belirtti ve kazananın Türkiye olduğunu söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Fatma Şahin yerel seçim sürecinde sağduyudan uzaklaşmayan tüm partilerin belediye başkan adaylarına teşekkür etti ve Gaziantep’in 30 Mart yerel seçimlerin de göstermiş olduğu sağduyu ile Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Şahin; “ 12 yıl once hizmet etme yolculuğunda milletimizle beraber bu yola çıktık. Milletimizin hayır duasıyla çıktığımız bu yolculukta AK Parti  8. Sınavından da alnı ak , başı dik bir şekilde çıkmayı başarmış ve hizmet etme yolunda koşmaya devam etmektedir.

KAZANAN TÜRKİYE OLMUŞTUR

Kazanan Türkiye ve milletimiz olmuştur.Başarı varsa milletimizindir, zafer varsa milletimizin ve hemşerilerimizindir. Yola çıkarken kaynak Türkiye , güven ve istikrar dedik. Tam adalet tam kalkınma dedik . Söylediğimiz her şeyi 12 yıl boyunca gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz eserleri ve hizmetleri bugün milletimizin terazisinden geçirerek, vize alarak karşınızdayız. Bu dünya siyasi tarihi ve Türkiye siyasi tarihi bakımından çok önemli bir şey. Puanımızı geriye düşürmeden hizmetle bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Siyasetin kurallarını değistiren, bize yola çıkarken söylediği siyasetin limanı güzel ahlaktır diyerek etik siyaseti ve insan odaklı siyaseti bizlere öğreten sayın başbakanımıza şahsım ve ekibim adına Gaziantep’e güvendiği için çok teşekkür ediyorum.

MİLLETİMİZ SANDIKTA GEREKLİ DERSİ VERMİŞTİR

Bu necip millet kördüğümü çözmüş, AK Parti ile durmak yok yola devam demiştir. Kaosun, fitnenin kaybettiğini, dedikodunun kaybettiğini, siyaset dışı bir takım oyunlarla milleti dizayn etmenin siyaset yolu olmadığını milletimiz çok açık bir şekilde sandıkta gerekli dersi vermiştir. Bütün bu derslerin iyi analiz edilmesi gerekir . Sandıktan çıkan bu dersin bizim yolumuzu aydınlatarak milletimizin bize verdiği mesajı çok iyi anlamamız ve analiz etmemiz gerekir . Zaten Ak Partinin de farkı budur . AK Parti millet için bu yola çıkmıştır ve millet hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayacaktır. Her zaman meclisin beyaz mermerinde yazan “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü kendine yol haritası olarak belirlemiş ve milleti arkasına alarak bu yolculuğa devam etmiştir. Sandıktan çıkan sonuçta bunu göstermiştir. Sayın Başbakanımızın liderliğinde, cesaretinde, vizyonunda, ufkunda , geçmiş 12 yıldan gelen tecrübeleriyle geleceğe doğru hızla yol aldığımız ve yeni hedeflere doğru gittiğimiz bir Türkiye’yi ve Gaziantep’i inşa ediyoruz . Bütün yüreğimle inanıyorum ki bu tarih Türk siyasi tarihi ve Dünya siyasi tarihi AK Partiyi ve Sayın Başbakanımızı ve bütün ekibi altın harflerle tarihe ve milletin gönlüne yazmıştır ve yazmaya devam edecektir. Eğer bugün muhalefet iktidar olmak istiyorsa kaostan, sokaktan, fitneden, bir takım kutuplaşmadan, kamplaşmadan değil, bunun yolunun mutlaka projelerden geçtiğini milletimiz net bir şekilde mesaj olarak vermiştir.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ AK PARTİ’NİN ZAFERİYLE SONUÇLANDI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEMOKRASİ ŞÖLENİ AK PARTİ’NİN ZAFERİYLE SONUÇLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin