DESTİCİ, GAZİANTEP’TEN HÜKÜMETE SESLENDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DESTİCİ, GAZİANTEP'TEN HÜKÜMETE SESLENDİBBP Genel Başkanı Mustafa Destici; Gaziantep Anatolian Otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında paralel yapıdan bahseden hükümetin 11 yıldır iktidarda olduğunu belirterek hükümete; “paralel yapı kurulurken siz gökyüzünde uçurtma mı uçuruyordunuz” sorusunu sordu.

Destici, ülkenin temel problemlerinin hiçbirisi çözülemedi. PKK silah bıraktı dedikleri şey aslında terörün bitmesi değil, PKK ne silah bırakmış ne de çekilmiş vaziyette. Tam tersine bu süreçle yaralarını sarmış ve bölgede daha etkin bir duruma gelmiştir. Yerel seçimlerden sonra da özerkliği dayatmaya çalışacaklar. Yasama, yürütmenin vesayeti altına alınmıştır. Değiştirilen HSYK’nın yapısı ile yargı sistemi ile adeta oynanmaktadır. 3 yıl önce hep beraber evet dediğimiz şeye bugün niye hayır diyoruz. Özel Yetkili Mahkemeleri kaldırıyorsun, bu mahkemelere olan ihtiyaç bitti mi? Niye kurdun, niye kaldırıyorsun. Ne oldu da geçmişte savunduklarını bugün reddeder duruma geldin. Terörle Mücadele Kanunu’nun lağvedilmesi ve ÖYM’lerin kaldırılmasını PKK ve KCK‘lılara örtülü bir af olarak yorumluyoruz. Her şeyden önemlisi şehit liderimizin şehadet dosyasının üstünün örtülmesi olarak yorumluyor ve buna karşı çıkıyoruz.

İKTİDAR PARTİSİNDEN 3 KAT DAHA FAZLA HİZMET EDİYORUZ

DESTİCİ, GAZİANTEP'TEN HÜKÜMETE SESLENDİ

Şimdi bir kara propaganda yapılıyor . Belediye iktidarda olmazsa hizmet getiremez diyorlar . Bu tamamen bir yalandır. Ben her yerde dile getiriyorum buradan da söylüyorum ; biz belediyelerimizin tamamını iktidar belediyesinden devraldık. 5 yıl onlar , 5 yıl biz idare ettik . Bakın 1 katı demiyorum , 2 katı demiyorum gelin kıyaslayalım eğer iktidar partisinden 3 katından daha az hizmet ettiysek ben söz veriyorum adaylarımızı geri çekeceğiz ve kimi aday gösterirlerse onu destekleyeceğiz .

DESTİCİ, GAZİANTEP'TEN HÜKÜMETE SESLENDİBİR DOĞRUNUN İMANI, BİN EĞRİYİ DÜZELTİR

Başbakan sürekli Türkiye’nin 11.büyük ekonomi olduğunu söylüyor. Evet doğrudan ancak, biz Güney Kıbrıs’tan , Yunanistan’dan , Kosova’dan , Bulgaristan’dan daha büyük ekonomiyiz. Çünkü bizim nüfusumuz onlardan daha yüksek. Burada asıl bakmamız gereken kişi başına düşen gayri safi milli hasıla yani vatandaşın cebine giren ne? Tanımadığımız Güney Kıbrıs’ın 13 basamak altındayız. Battı dediğimiz Yunanistan’ın kişi başı milli geliri 60 bin TL,  bizim ise 20 bin TL yani bizim 3 katımız. Bunu niye söylemiyorlar? 75 milyonun 50 milyonu açlık sınırının altında yaşamaya mahkûm edilmiş, 12 milyon çalışanın 6 milyonu asgari ücretli ve bu 12 milyonun sadece 1 milyonu sendikalı. Bununda sadece 700 bini toplu sözleşme hakkına sahip. Yine bu ülke de 1 milyon taşeron işçi köle olarak , hiçbir hak ve maaş garantisi olmadan çalışmaya mahkum edilmiş, bunun sorumlusu kimdir ? Biz bunların hesabını soracağız, çünkü biz milletimiz için siyaset yapıyoruz.  Ben milletim uğruna adamışım kendimi , bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir , zulüm Azrail olsa hep hakkı tutacağım , mukaddes davalar da ölüm bile güzeldir “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DESTİCİ, GAZİANTEP’TEN HÜKÜMETE SESLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin