DEV ADAMLARA MODERN TESİS

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEV ADAMLARA MODERN TESİSGaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Kamp Eğitim Spor Salonu’na sosyal tesis eklendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Kolej Vakfı yanında yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Kamp Eğitim Spor Salonu’na ek olarak bir sosyal tesis yapıldı.

850 metre kare kapalı inşaat alanına sahip olan Sosyal Tesis, Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının antrenman öncesi ve sonrasında yararlanabilmeleri için oluşturuldu. Zemin katta fitness salonu, yemekhane, mutfak, toplantı salonu, 1.katta ise basketbolcuların kalacağı ikişer kişilik on beş odanın bulunduğu tesisin odalarında ayrıca duş ve tuvaletler de yer alıyor.

295 Bin Türk Lirasına mal olan binanın yapımının ardından bina içerisindeki mobilya, dekorasyon ve benzeri tefrişat çalışmaları da tamamlanacak. Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü, “Kentimizi TB2L’de başarı ile temsil eden takımımızın çalışmalarını sürdürdükleri Kamp Eğitim Spor Salonumuz sosyal tesis çalışmasının ardından daha modern ve fonksiyonel bir yapıya sahip oldu. Sporcularımız tesiste rahat bir ortamda maçlara hazırlanma imkanı bulabileceklerdir. Tesis, sporcularımızın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlandı” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEV ADAMLARA MODERN TESİS

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin