Devlet Bahçeli: “Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecek”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli saldırısıyla ilgili twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir. Muharrem ayı kana bulandı. Türk milleti her gün kötü ve kahredici haberlerle sarsılıyor” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Durak Jandarma Karakolu’na yönelik gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden de açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  “Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır. Terörizm bir yanda kanımızı kuruturken diğer yanda ocaklar yıkıyor.  Hakkari Şemdinli’deki Durak Jandarma Karakolu’nun olduğu bölgeye, 5 ton bomba yüklenmiş bir araçla saldıran terörist dehşet saçtı. Bu hain saldırıda 10 Mehmedimiz, 8 sivil vatandaşımız şehit olurken, 11’i asker olmak üzere 27 kardeşimiz de yaralandı. Ne büyük bir acı. Muharrem ayındayız ve bu ayda savunma maksadıyla yapılanlar dışında her tür savaş, çatışma ve kan dökmek haramdır. Ama caniler ne bilsin. Din düşmanları, insanlığı çiğneyen, vicdanı reddeden, kalplerinde acıma hissiyatı olmayan azılı katiller Muharrem ayını da kana buladılar. Firavun’un mirasçıları, Yezid’in takipçileri, fitne ve bozgunculuğun simgeleri Türkiye’ye saldırıyor, Türklüğün gövdesinde ameliyat yapıyor. Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Devlet Bahçeli: “Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin