DİKKAT! KÖSTEBEK VAR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DİKKAT! KÖSTEBEK VAR...Gaziantep, Kilis karayolundaki köstebek yuvasını andıran yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Gaziantep, Kilis karayolundaki çukurlar adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Yol boyu hemen hemen her kilometrede bulunan çukurlar araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Şehirlerarası yol olması sebebiyle hızlı giden araçlar bu çukurlardan kaçmak için adeta cambazlık yapıyor.

Kazalarda Artış Yaşanıyor

Yağışların başlamasıyla birlikte Gaziantep, Kilis karayolunda köstebek yuvasına dönen yollarda, son günlerde yaşanan kazalar sürücüleri isyan ettirdi. Yolların bozuk olması sebebiyle birçok kaza tehlikesi atlattığını ifade eden sürücüler “Yollar haddinden fazla bozuk. Burası şehirler arası ve aynı zamanda havaalanı yolu. Buradaki hız limitlerine göre bu yoldan gitmek bu şartlarda kazaya davetiye çıkarmaktır. Yolun her tarafı köstebek yuvası gibi, yamayla bu işin çözülemeyeceğini yetkililer ne zaman görecek merak ediyoruz.

Gaziantep’e Yakışmıyor

Bir başka araç sürücüsü ise, “Yollar mayın tarlası gibi, düşüyoruz lastiğimiz patlıyor. Sağa kaçıyorsun sağda var sola kaçıyorsun solda var ortasında var ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Bir kar yağıyor, yağmur yağıyor asfalt deliniyor. Gaziantep ve Kilis arasında şehirlerarası yol olan ve aynı zamanda havaalanına bağlanan yolun bu hali hem tehlike saçıyor hem de Gaziantep’e yakışmıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DİKKAT! KÖSTEBEK VAR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin