Dış görünümüne önem veren erkekler! Dikkat!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bulent-cihantemurArtık erkekler de cilt güzelliğine önem veriyor. Yaşlanma belirtileri için önem alıyor, krem sürüyorlar.

Geçtiğimiz aylarda uzun süredir formülasyonu üzerinde çalıştığı Örümcek Ağı kremini piyasaya süren Estetik Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, ürünün kadınlar kadar erkeklerin de dikkatini çektiğini ve bu duruma hiç şaşırmadıklarını dile getirdi: “Kozmetik ürünlerin genelde kadınlar tarafından kullanıldığı sanılır, oysaki son 5 senedir, erkekler, kadınların çok daha bakımlı hale gelmesinden ötürü, kendilerine dikkat etmeye başladılar. Örümcek Ağı kremini satın alanın %35’ini erkekler oluşturuyor”.

Antiaging, nem ve multivitamin takviyesi

Profesyonel iş yaşantısı içerisinde olan erkeklerin bedenlerine ve özellikle yüz bölgesindeki canlılığa dikkat ettiklerini ve yaşlanma belirtileri için önlem almak istediklerini dile getiren Op. Dr. Bülent Cihantimur:” Örümcek Ağı kremi bir aktif kozmetik ürünü. İçeriğindeki ödüllü ajanlar, nem ve multivitamin takviyesi ile günlük kullanımla alınması gereken destekleri cilde pratik bir şekilde sunuyor. Erkekler özellikle sabah tıraştan sonra Örümcek Ağı kremini kullanarak, hem ciltlerine nem veriyorlar, hem de ileriye yönelik bir bakım sağlıyorlar. Bu şekilde iş hayatı içerisinde canlı, enerjik ve tazelenmiş bir yüzle dikkat çektikleri de bir gerçek” ifadesinde bulundu.

25 yaş üstü herkes kullanabilir

Cihantimur ayrıca “Biz gözle göremiyor olsak bile, cildimiz altında kolajen ve form kayıpları 25 yaşından itibaren başlıyor. Örümcek Ağı kremi yeni kolajen üretimini desteklemez ama var olan kolajenin çok daha kaliteli olmasına olanak sağlar. Kadın, erkek herkesin, sabah akşam kullanımla ciltlerine pratik bir uygulama yaparak, bu desteği sağlaması mümkün” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dış görünümüne önem veren erkekler! Dikkat!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin