DİŞ HEKİMLERİNE KULAK VERİN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DİŞ HEKİMLERİNE KULAK VERİN!17-23 Kasım 2014 Ulusal Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Gaziantep&Kilis Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Türkiye’de Bilimsel Diş Hekimliği’nin kuruluşunun 106.yıldönümü olan 22 Kasım 2012 gününü içine alan 17-23 Kasım 2014 Ulusal Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Gaziantep&Kilis Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 21 Kasım 2014 Cuma günü saat:09.00’da Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konularak saygı duruşunda bulunulan etkinlik Gaziantep&Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Karabay’ın diş hekimlerinin sorunlarını dile getirdiği basın toplantısıyla devam etti. Gaziantep&Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Karabay; merdiven altı çantacı diye tabir edilen kesimin çok rahat çalıştığını belirterek konuyla ilgili olarak yetkililerden yardım ve caydırıcı cezalar beklediklerini söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZ UCUZA KANMASINLAR”

Karabay; “ Vergisi ve diploması olmayan, sadece bir teknisyenin yanında yetişerek, kanal tedavisi dahi yapacak duruma gelmiş merdiven altı kaçak dişçiler vatandaşlarımız için ciddi tehlikeler yaratmaktadır. 21.yüzyıldayız ve bir diş teknisyeni elinde çanta, kaçak dişçilik yapıyor. Hiçbir ehliyeti olmayan, bilgisi ve belgesi olmayan bu sahte diş hekimleri hakkında caydırıcı tedbirler alınması gerekiyor. Ne verirsen ver mantığıyla ucuz çalışan bu merdiven altı kaçak dişçilere vatandaşlarımız kanmasınlar. Sağlıklarını tehlikeye atmasınlar. Diş çekimleri dahil yapılan bu yerlerde vatandaşlarımız hepatit, hiv gibi bir çok virüs kapabilirler.

DİŞ HEKİMLERİNE KULAK VERİN!

DİŞ HEKİMLERİNE KULAK VERİN!“ALLAH RIZASI İÇİN BİZİ DİNLEYİN”

Sürekli olarak diş hekimliği fakülteleri açılıyor. Yeni bir fakülte demek o bölgede 50-100 arasında diş hekiminin artması demektir. Biz diş hekimleri artmasın demiyoruz ancak bunlara iş imkanı sağlayacak olan bakanlığımız hiçbir girişimde bulunmuyor. Sadece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ile hizmet vermenin yeterli olmadığını düşünüyoruz. Günlük bir hekim arkadaşımızın azami bakacağı hasta sayısı 15 olması gerekirken hekim arkadaşlarımız 50-100, yeri geldiğinde 200 hastaya bakmak zorunda kalıyor. Diş hekimliği ağır bir meslektir ve bu performansla hekimlerimizin uzun süre çalışması mümkün değildir. Biz bu sorunlarımızı hiç kimseye anlatamıyoruz, dinletemiyoruz. Sorunlarımız diş hekimlerine sorulmadan çözülmeye çalışıldığı için diş hekimleri olarak mutlu değiliz. Biz aşkımız beyaz önlüktü ve biz bunun için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yaptık ve hala da yapıyoruz. Okul açmakla veya performans yasası ile ben şu kadar hastaya baktım demekle bu iş yürümez. Allah rızası için bizi dinleyin ve diş hekimlerimizin sorunlarını hep birlikte çözelim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DİŞ HEKİMLERİNE KULAK VERİN!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin