Diyarbakır’da hainler 7 polisimizi şehit etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Şanlıurfa yolu üzerinde polis aracının geçişi sırasında, bomba yüklü araç patlatılarak saldırı gerçekleştirildi. Meydana gelen saldırıda 7 polis şehit olurken 27 kişi yaralandı.

Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi 1216. Sokak’ta polis servis aracına saat 17.00 sularında bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 polis şehit oldu, 13’ü polis 27 kişi yaralandı.

Saldırı, Diyarbakır – Şanlıurfa Karayolu’na çıkan Bağcılar Mahallesi 1216’ncı sokakta meydana geldi. Sur’da düzenlenen operasyon için geçici görevle Diyarbakır’a giden polisler, kaldıkları Halit Bin Velid Erkek Yurdu’nda zırhlı midibüsle görev yerine gitmek için çıkış yaptı. Midibüs, 1216’ncı Sokaktan Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu’na çıkacağı sırada yol kenarına daha önceden park edilen bomba yüklü beyaz bir otomobil uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Şiddetli patlamayla çevrede bulunan ev ve iş yerlerinin camları kırılırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve acil yardım ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları yaralıları çevredeki hastanelere götürdü.

Saldırıda Alper Zor, Fatih Mehmet Ertuğrul, Mustafa Yiğitalp, Mustafa Karaya, Serkan Talan, İlyas Kaygusuz ve Necdet Alıcı 7 polisimiz şehit oldu.

 

Saldırıyı gerçekleştiren teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Diyarbakır’da hainler 7 polisimizi şehit etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin