DOĞALGAZ SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI GTO’DA TARTIŞILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞALGAZ SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI GTO’DA TARTIŞILDIGaziantep Ticaret Odası (GTO) değişik sektörlerde yaşanan sorunların tespiti ve çözümü amacıyla sektör temsilcileriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Sektörlerin güncel sorunlarının yanı sıra genel ekonomik konulardaki görüşlerin dile getirilmesi amacıyla farklı zamanlarda ilgili meslek gruplarının katıldığı geniş katılımlı toplantılar çerçevesinde GTO’da düzenlenen toplantıda doğalgaz sektöründeki sorun ve çözüm önerileri GAZDAŞ Yetkilileri ile yetki belgeli firma temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda masaya yatırıldı.

Toplantıya GAZDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, GTO Doğalgaz sektörü meclis üyeleri ve meslek komite üyeleriyle sektördeki yetki belgeli firmaların temsilcileri katıldı. GAZDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, toplantıda yaptığı konuşmasında sektör açısından 2011 yılının bir değerlendirmesi yaparak, yeni dönemdeki hedefler konusunda katılımcılara bilgi verdi. Toplantıya katılan yetki belgeli firmaların temsilcileri de karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgi verdiler. GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, GTO’ya kayıtlı firmaların karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak amacıyla sektör temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinin bir araya geldiği toplantının sektörün sorunlarının tespiti ve çözüm üretilmesi açısından verimli geçtiğini söyledi.

Gaziantep için doğalgaz sektörünün yeni ve her geçen yıl daha da büyüyen bir sektör olduğunu ifade eden Göçer, “Gaziantep’te doğalgazla ilgili çalışmaların aralıksız devam etmesi memnuniyet vericidir. Doğalgaz sektörü Gaziantep’in ekonomik gelişmesine önemli bir ivme kazandırmaktadır. Bu nedenle ilgili meslek komitemiz ve  GAZDAŞ işbirliğinde düzenlenen toplantıda doğalgaz sektöründeki sorunlar ve çözüm yolları kapsamlı bir şekilde analiz edildi. Tüketiciyi, binlerce sanayi tesisini, ticarethaneyi yakından ilgilendiren ve Gaziantep için yeni bir sektör olan doğalgaz sektöründe yeni durumların, fırsatların ve sorunların yaşanması kaçınılmazdır. Bütün bunların yanında doğalgazın temiz çevre, doğrudan ve dolaylı istihdam, katma değer, ticaret ve yan sanayiyi geliştirmek gibi çok sayıda getirisi vardır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞALGAZ SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI GTO’DA TARTIŞILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin