DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDEN KARDEŞ KURUM BELGESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDEN KARDEŞ KURUM BELGESİKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi Gaziantep Temsilcisi Hakan Çayırgan tarafından Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Mehmet Tokmak’ a “kardeş kurum anlaşma” belgesi takdim edildi.

Bir süre önce Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi  (RAM) arasında eğitime katkı sağlamak ve rehber öğretmenlerin gelişimine yardımcı olarak daha iyi hizmet vermeleri için yapılan anlaşma kapsamında Gaziantep Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Tokmak’a kardeş kurum anlaşma belgesi verildi.  Kardeş Kurum Anlaşma Belgesi  Tokmak’a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz üniversitesi Gaziantep Temsilcisi Hakan Çayırgan tarafından verildi. Çayırgan; Mehmet Tokmak’a katkılarından dolayı teşekkür etti ve bu tür programların yaygınlaştırılacağını belirtti. Çayırgan; “Gaziantep’in eğitim konusunda çok duyarlı yöneticileri var. Bu yöneticilerimizden bir tanesi de Şahinbey RAM müdürümüz Mehmet Tokmak. Kendisine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak Gaziantep’in eğitimine katkı sağlamaktır. Yapmış olduğumuz bu anlaşma kapsamında değişik zamanlarda seminer ve faaliyetlerde bulunarak çocuklarımızın eğitiminde büyük katkısı olan rehber öğretmenlerimizin eğitimine katkı sağlamaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDEN KARDEŞ KURUM BELGESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin