DÖNÜLMEZ KAVŞAKTAYIZ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÖNÜLMEZ KAVŞAKTAYIZ!Mehteran gösterisi ve dualarla açılan MHP Şehitkamil Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşma yapan MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt; 30 Mart yerel seçimlerinin dönülmez bir kavşak olduğunu, seçimlerin Türk Milletinin bölünmesi ya da bölünmemesinin bir göstergesi olacağını söyledi.

MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin belediye seçimlerinden daha ziyade ülkenin ve Türk Milletinin birliğinin, bütünlüğünün bölünmesi ya da bölünmemesi olacağını söyledi. Kurt; “Bu seçimler Türk Milleti olarak var oluşumuz ya da yok oluşumuz olacaktır. Ak Parti hükümetinin 11 yıllık iktidarında ülkemiz ve milletimiz çok ciddi yaralar almıştır. Allahın izniyle sandıktan güçlü bir şekilde çıkmak için hep birlikte çalışacağız. Bu ülke sabah namazında Müslüman, öğle namazında kandilde olan bir zihniyetin işgali altındadır. MHP’si olarak 30 Mart yerel seçimlerinde, 25 Aralık ruhuyla Mehmet Kamillerin hemşerisi olarak ve onların nesli olarak hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Ülkemiz dönülmez bir kavşağın eşiğine gelmiştir. 17 Aralık operasyonuyla birlikte bu ülkede enişteler, oğullar, kayınlar vasıtasıyla neler yapıldığı hepinizin malumudur. Ülkemizin kurtuluşu için MHP diyoruz ve tüm vatandaşlarımızı bu dönülmez kavşakta, ülkemizin geleceği adına MHP’sine destek vermeye bekliyoruz” dedi.

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN KURT ile f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DÖNÜLMEZ KAVŞAKTAYIZ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin