Dr. Bakbak “2023 Hedeflerimize 23 Nisan Ruhuyla Yürüyoruz”

featured
Dr. Bakbak'ın Anneler Günü Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Bakbak “2023 Hedeflerimize 23 Nisan Ruhuyla Yürüyoruz”

23 Nisan 1920 tarihinin sadece Türkiye için değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Dr. Bakbak, “Demokrasinin beşiği olarak bilinen Avrupa’da bile o dönemde Milli Egemenliğin toplumun tüm katmanlarıyla temsil edildiği ortak bir payda yoktu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli iradenin üstünlüğüne inanan insanlarımız, abidevi bir eser inşa ettiler. Memleket kadar büyük olan bu insanlara minnet borcumuzu, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için uğraşarak ödemeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milli egemenliğin bir ulus için ekmek, su kadar vazgeçilmez olduğunu söyleyen Dr. Derya Bakbak, “Cepheden cepheye koşan, vatan için gözünü kırpmadan canını veren Aziz Milletimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin şahsında kutsal iradesini tecelli ettirdi. Hasta Adam denilen, topraklarına göz dikilen, parçalanmaya çalışılan memleketimiz, 23 Nisan günü ayaklarına vurulan prangaları parçalayıp atmış, tüm dünyaya bağımsızlık mücadelesinin millet iradesine dayanılarak verilebileceğini ispatlamıştır. Biz bugün 2023 hedeflerimize, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ felsefesini ilke edinerek yürüyoruz. Aynı zamanda milletimizin refahı için yaptığımız çalışmalarla onların güvenini kazanıyoruz.” dedi.

Türkiye’nin son 19 yılda milli iradenin temsili açısından büyük yol aldığını söyleyen Bakbak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yola çıkarken sadece milletin sarsılmaz iradesine ve irfanına güvenmişti. Onun ve AK kadroların biricik derdi, milli iradenin tam anlamıyla hakim olması, her türlü vesayet odaklarının ortadan kaldırılmasıydı. Bu yolda büyük bedeller ödendi. E-muhtıralarla, bin türlü ayak oyunlarıyla çarpışarak elde ettiğimiz kazanımlar, 15 Temmuz hain işgal ve darbe girişimiyle yok edilmek istendi. O gece 23 Nisan 1920 ruhu, milletin bedeniyle birleşerek sokaklara döküldü ve iradesini teröristlerin elinden kurtardı. Herkes bilmelidir ki milletin iradesinden daha üst bir makam, mevki yoktur. 2023’e, Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümüne yaklaşırken 23 Nisan ruhunu rehber olarak görmeye devam ediyoruz.” dedi.

Dünyada hiçbir ülkenin milli egemenliği çocukların sevinciyle harmanlayan bir bayram kutlamadığını da belirten Derya Bakbak, “Bu vesileyle milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, milli egemenliğimizin dünya durdukça aynı sağlamlıkla devam etmesini diliyorum.” diyerek mesajını sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Bakbak “2023 Hedeflerimize 23 Nisan Ruhuyla Yürüyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin