DR. ERSİN ARSLAN’A GENÇ BİLİN ADAMI ÖDÜLÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DR. ERSİN ARSLAN’A GENÇ BİLİN ADAMI ÖDÜLÜNarkoz Sağlık Dergisi tarafından düzenlenen Sağlık Ödülleri Töreninde “Yılın Genç Bilim Adamı” ödülü görev şehidi Uzman Dr. Ersin Arslan’a verildi.

Gaziantep’te Narkoz Sağlık Dergisi tarafından düzenlenen Sağlık Ödülleri Töreni’nde ‘Yılın Genç Bilim adamı’ ödülü, 2012 yılında hasta yakını tarafından öldürülen Dr. Ersin Arslan’a verildi.

Dr. Ersin Arslan’ın eşi Dr. Sibel Arslan ve ağabeyi Erkan Arslan ödülünü aynı zamanda Dr. Ersin’in öğretmeni olan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Levent Elbeyli’den aldı. Elbeyli’nin  yaptığı konuşma salonda duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Dr. Ersin Arslan’ın eşi Sibel Arslan ve ağabey Erkan Arslan ödülünü alırken gözyaşlarını tutamadı.

DR. ERSİN ARSLAN’A GENÇ BİLİN ADAMI ÖDÜLÜProgramda bir ilk yaşandı ve sunucu İpek Tanrıyar müziği durdurarak davetlilerden Dr. Ersin için “Fatiha” okumalarını istedi.

Narkoz Sağlık Dergisi İmtiyaz sahibi Mezine Sırakaya, Genç Bilim Adamı kategorisinin her yıl “Dr. Ersin Arslan Genç Bilim Adamı” ödülü olarak verileceğini açıkladı. Üniversiteler kategorisinin ise önümüzde ki yıl “En İyi Araştırmacı Tıp Öğrencisi ödülü” olarak verileceğini belirtti.

Onat Kutlar Salonunda düzenlenen ödül töreninde duygulu anlar yaşanırken Dr. Ersin Arslan’ın eşi ve ağabeyi davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Programın sunucusu İpek Tanrıyar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle bilimin önemine dikkat çekti.

“Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir.”

DR. ERSİN ARSLAN’A GENÇ BİLİN ADAMI ÖDÜLÜ“Geniş ve kalabalık bir ailede dünyaya geldi ve ailenin tek okuyan kendini yetiştiren insanı oldu. O sanki bu dünyadan erkenden gidecekmişçesine 30 yıllık kısacık hayatına birçok başarı sığdırdı. Çok zor şartlarda yatılı okulda okudu. Her zaman ailesine “okumadıkça hiçbir şey bilemezsin” diyerek ağabeylerini ve ablalarını okumaya teşvik etti. O genç yaşta birçok uluslar ası makale yazdı. O yapmak istediklerinin birçoğunu yaptı. Evlendi ve mutlu bir aile kurdu. Dr. Ersin Arslan’ı rahmetle anıyoruz.

“Türk milletinin elinde tuttuğu meşale müsbet ilim meşalesidir.”

Mustafa Kemal Atatürk

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DR. ERSİN ARSLAN’A GENÇ BİLİN ADAMI ÖDÜLÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin