DR. ERSİN ARSLAN’ DAN TERLEME HASTALIĞINA SON

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla aşırı terleme hastalığı kalıcı çözüme kavuştu.
Uzun yıllardır El,Yüz ve Koltukaltı terleme hastalığı ile mücadele eden 34 Yaşındaki Nurgül İNCE şunları söyledi. “ Uzun yıllardır aşırı terleme hastalığıyla mücadele ederek birçok sağlık kuruluşuna da başvurdum çok ilaç kullandım ama bir türlü hastalığıma çare bulamadım,tedavi olmadan önce temizlik bulaşık, çamaşır yıkama gibi işleri yapamaz haldeydim ve hatta anne olarak çocuklarımın ve eşimin bir çok işlerini yapamıyordum ,günlük yaşantımı çok etkiliyordu dedi”
Bu Başarılı Ameliyat hakkında bilgi veren Gögüs Cerrahi Op.Dr Derya ÖZDEMİR TÜTEN şunları söyledi”05.07.2015 tarihinde Hastanemiz Dr.Ersin Arslan Dev.Has.Gögüs Cerrahi Polikliniğin başvuran Muayene sonucu aşırı Terleme Hastalığı teşhisi konularak hasta ameliyat edildi.Hiperhidrozis adı verilen bu Hastalık kişinin günlük hayatını olumsuz yönde etkilemektedir.Tıpta sempotektomi denilen operasyonla tedavi edilerek hastaya koltukaltına 2 adet 1.5 cm lik Cilt kesiğiyle VATS yöntemi uygulanarak kapalı yöntemle ameliyat edildi. Hastanın sağlık durumu iyi ve taburcu edildi” şeklinde beyan edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DR. ERSİN ARSLAN’ DAN TERLEME HASTALIĞINA SON

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin