Dr. Fethi Albayram Şehitkâmil Halkıyla Buluşuyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Fethi Albayram Şehitkâmil Halkıyla Buluşuyor!CHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram, ilçedeki mahalle ziyaretlerine  Zeytinli, Pir Sultan ve Kayaönü mahalleleri ile başladı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Dr. Fethi Albayram, sorunları dinledi ve projelerinde yer alan çözüm önerilerini aktardı.

Mahallelerde halkın ara sokaklardaki bozuk asfaltlama, araç trafiğinin düzeltilmesi için istenen alt geçit, park ve sosyal alan gibi taleplerini dikkatle dinleyen Albayram, belediye yönetimi hakkındaki anlayışını şu sözlerle özetledi:

“Belediye yönetimi anlayışımızın temelini katılımcılık ve şeffaflık oluşturmaktadır. Bu noktada  belediyenin tüm hizmetlerinin odak noktasını halkın talepleri oluşturacaktır. Çünkü belediyelerin var olma sebebi halka hizmet etmektir. Halkın yaşamını iyileştirmek ve kolaylaştırmaktır. Ben gönlüme göre istediğim şeyi yapamam. Biz, sivil toplum örgütlerinin ve halkın katılımı ile belediyeyi yöneteceğiz. Yönetimimizde belediyenin tüm işlemleri halka açık olacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Fethi Albayram Şehitkâmil Halkıyla Buluşuyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin