Dr. Kokoreç İlgi Odağı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr. Kokoreç İlgi Odağı Oldu

Gaziantep‘in ünlü Kokoreçcisi Dr. Kokoreç, dövizdeki artışın kokoreç‘e de yansıdığını söyledi. Kuzu kesimlerinde ciddi bir düşüş yaşandığını kaydeden Dr. Kokoreç İşletme Sahibi Mehmet Özkıyıkcı, bağırsak ve sakatatların satışlarında ciddi fiyat artışı olduğunu ancak kendilerinin bu artışı müşterilerine yansıtmadığını söyledi.

GAZİANTEPLİLER KOKOREÇİ SEVİYOR

Gazianteplilere yıllardır kendi ürettiği ürünleri ile lezzet şöleni sunan ve sürekli müşterilerinden tam not alan Dr. Kokoreç sektöründeki başarısını emin adımlar ile sürdürüyor. Protein ve besin deposu olarak bilinen kokoreçi büyük bir titizlik ile müşterilerinin damak zevkine sunan Dr. Kokoreç döviz kurlarının yükselmesi ile birlikte sektörlerinde yaşananları gazetemize anlattı.

FIRSATÇILAR YÜZÜNDEN BAĞIRSAKTA AZALMA VAR

Canlı hayvan kesimlerinin ciddi oranda azaldığını ve bu azalma ile birlikte bağırsak ve sakatat fiyatlarında artış olduğunu dile getiren Mehmet Özkıyıkcı, sözlerine şöyle devam etti;
“Gaziantep halkı kokoreçi çok seviyor. Pandemi döneminde dahi müşterilerimizin ilgisi çok yüksekti. Çok şükür artık hemşerilerimiz bizleri tanıyor ve kendi üretimimiz olan kokoreç ve diğer ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketiyorlar. Ancak son zamanlarda doların yükselmesiyle bazı hayvan üreticileri satışlarını durdurdu. Durum böyle öyle olunca kesimlerde azaldı. Tabi bu azalma ister istemez bizimde işlerimize yansıdı. Satışlarımız gayet iyi gidiyor ancak fiyatlar daha da artacak diye bekleyen ve malını elinde tutarak satışa sunmayan bazı fırsatçılar yüzünden bağırsakta da azalma oldu” şeklinde konuştu.

DR. KOKOREÇ SİZLERİ BEKLİYOR

Esnaf olarak yılbaşını beklediklerini belirten Özkıyıkcı; “İnşallah yılbaşı ile birlikte artan döviz fiyatları düşer ve piyasalar rahat bir nefes alır. Ülkemiz büyük ve güçlü bir ülke bu kara günlerin geçmesi için elimizi taşın altına koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah yeni yıl ülkemize bolluk ve bereket getirir.
Temennimiz bu yönde. Birbirinden leziz kokoreç ve diğer ürünlerimizin tadına bakmaları için tüm hemşerilerimizi Yeditepe’de bulunan Dr. Kokoreç’e bekliyor, tüm müşterilerimizin yeni yılını kutluyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dr. Kokoreç İlgi Odağı Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin