DÜLÜKBABA TABİAT PARKI’NA MODERN PENTATLON SAHASI YAPILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜLÜKBABA TABİAT PARKI’NA MODERN PENTATLON SAHASI YAPILIYORŞehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İpekyolu Kalkınma Ajansı’nca (İKA) desteklenen “Dülükbaba Tabiat Parkı Modern Pentatlon” Proje’nin protokol imza töreni gerçekleşti.

EĞİTİME YÖNELİK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Proje protokolü İpekyolu Kalkınma Ajansı binasında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile İKA Genel Sekreteri Bülent Özkan arasında imzalandı. İmza töreni sonrasında projenin içeriğinden bahseden Başkan Fadıloğlu,”Daha öncede İpekyolu Kalkınma Ajansı ile proje yapmıştık. İlk projede Dülük’e isabet etmişti. Dülük olmasının bir özelliği var. Doğal ortam içerisinde enerji açısından ne yapabiliriz diye bir proje yapmıştık. Şimdi de özellikle eğitim amaçlı kullanabileceğimiz bir Pentatlon sahası yaptık. Daha önce kendi imkanlarımızla yaptığımız bir ip parkurumuz vardı. Biz bunun yanına ip parkuruna gelenlerin vücutlarını esnetmeleri açısından Pentatlon sahası yaptık. Bu projeyi İKA’ya verdik. Bunun eğitime yönelik bir proje olduğu için destek verdiler. Bu şekildeki proje çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Desteklerinden dolayı İKA çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

DÜLÜKBABA TABİAT PARKI’NA MODERN PENTATLON SAHASI YAPILIYOR

DÜLÜKBABA TABİAT PARKI’NA MODERN PENTATLON SAHASI YAPILIYORŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ BÖLGEMİZDE BÜYÜK İŞLER YAPAN BİR BELEDİYEMİZ

Projenin bölgeye katkı sunmasını ve hayırlı olmasını dileyen İKA Genel Sekreteri Bülent Özkan, “Tabi ki İKA olarak kurulduğumuz günden bu yana bölgemizde hizmet etmeye çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyemizde bölgemizde büyük işler yapan bir belediyemiz. Aynı zamanda güzel projelere de imza atıyorlar. Yine Dülükbaba gibi güzel bir mesire alanını ortaya çıkarılması için yapılan proje bizim tarafımızdan değerlendirildi ve başarılı bulundu. İnşallah projemiz bölgemize katkı sağlar. Belediyelerimizle çalışmalar yürüteceğiz. Şehitkamil Belediyemizden bundan sonra da proje bekliyoruz” dedi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı, 18 aylık bir süreç sonunda tamamlanması öngörülen 415 Bin TL bütçeli projeye 312 Bin TL destek sağlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DÜLÜKBABA TABİAT PARKI’NA MODERN PENTATLON SAHASI YAPILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin