“DÜLÜK’TE LALE DEVRİ” Ödülleri sahiplerini buldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sehitkamil-lalelerŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Dülük’te Lale Devri” isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verdi. Başkan Fadıloğlu, ödül almaya hak kazananları tebrik etti.

YOĞUN KATILIM OLDU

Yoğun katılımın olduğu “Dülük’te Lale Devri” konulu Şehitkamil Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Şehitkamil Belediyesi ve GİFSAD işbirliğiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin sergilendiği kokteyl ve ödül töreni Dülük Tabiat Parkı Göl Cafe ve Restoran’da yapıldı. Programa; SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu,  GİFSAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Burak Bozbaş, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, dereceye giren yarışmacılar ile çok sayıda davetli katıldı.

TOPLAM ÖDÜL 13 BİN 800 TL

“DÜLÜK’TE LALE DEVRİ” Ödülleri sahiplerini buldu

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile GİFSAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Burak Bozbaş verdi. Yarışmada 1. olan Ahmet Burak Güralp’e 3 bin TL ile altın madalya ve plaket, 2. olan Mustafa Zateroğulları’na 2 bin TL ile gümüş madalya ve plaket,  3. olan Gökhan Kocaoğlu’na bin TL ile bronz madalya ve plaket verildi. 6 yarışmacıya mansiyon ödülü olan 300 TL ve plaket verildi. Şehitkamil Belediyesi özel ödülünü kazanan Murat Yılmaz ile GİFSAD özel ödülünü kazanan Veysel Levent Ural 500 TL ile ödüllendirildi. Eserleri sergilenen 50 kişiye de 100 TL ödül verildi.

BİZ, HEDEFE ULAŞTIK

Ödül töreninde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belirledikleri hedefe ulaştıklarını söyledi. Dülük Tabiat Parkı’nı ve laleleri ön plana çıkarmayı amaçladıklarını ve bu konuda başarılı olduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Biz, hedefe ulaştık. Bizim amacımız burada GİFSAD ile birlikte laleleri ve Dülük Tabiat Parkı’nı ön plana çıkartmaktı. Bu konuda da başarılı olduğumuzu görüyorum. Dülük Tabiat Parkı’nın bugünlere gelmesine emeği geçen tüm çalışanlarımıza, tüm mesai arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Buranın geçmişteki halini belki bilenler vardır. Dışarıdan gelen misafirlerimiz bilmiyordur. Burası normalde bir dere yatağıydı. Bu dere yatağında bir tane ot dahi yoktu. Bu bölge geçmişte büyüklerimizin dikmiş olduğu çamlarla bu noktaya geldi. Ama bunun dışında herhangi bir bitki yoktu. Görmüş olduğunuz bütün bitkiler sonradan taşımayla getirilen bitkiler. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak artık şehir merkezinde mevsimlik çiçekten vazgeçtik. Mevsimlik çiçekleri Dülük Tabiat Parkı’nda sunmaya karar kıldık. Bunu da bu sene laleyle başlattık. İnsanlar, laleleri görmek için İstanbul’a gidiyor. Herkesin İstanbul’a lale görmeye gitme imkanı olmadığından milletin ayağına bu hizmeti getirmemiz gerekiyor dedik ve bu şekilde bir lale kompozisyonunu burada gerçekleştirmeye çalıştık. Tabi bu bir ilkti. Bundan sonra geliştirerek bu çalışmaları yürüteceğiz. Yaptığımız çalışmaların ölümsüzleşmesi adına GİFSAD’tan rica ettik ve yerelden ulusala bir yarışma düzenledik. Yarışmaya katılan tüm sanatçılarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ödüllerimiz, sembolik ödüller. Verilen emeğin karşılığı değil. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan konuşma sonrasında yarışmada dereceye giren kişilerin eserlerinden oluşan sergi gezildi. Etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“DÜLÜK’TE LALE DEVRİ” Ödülleri sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin