DÜNYA BAŞKANLIĞINA ADAY TÜRKİYE’DEN!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜNYA BAŞKANLIĞINA ADAY TÜRKİYE'DEN!Junior Chamber International (JCI)’ın 100.yılını kutlayacağı yeni dönemde Dünya Başkanlığına Türkiye’den İsmail Haznedar aday oldu. Seçimler 27 Kasım 2014 günü Leipzig Almanya’da gerçekleşiyor.

119 ülkede 5.000 şubesi, 200 bini aşkın aktif üyesi ve 2 milyon mezunu ile faaliyet gösteren dünyanın en yaygın liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International (JCI)’ın 27 Kasım 2014 günü Almanya’nın Leipzig şehrinde gerçekleşecek seçimlerde Dünya Başkanlığına İsmail Haznedar aday oldu.

2010 yılında Türkiye’de Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği başkanlığını yürüten İsmail Haznedar, 2011 yılında seçildiği Yönetim Kurulu sonrasına uluslararası alanda çeşitli görevler aldı. Bu görevler arasında, Birleşmiş Milletler ile İlişkiler ve Başkan Baş Müşavirliği görevleri de yer alıyor. Son dönemde, JCI İcra Kurulu Üyesi (JCI Executive Vice President) seçilerek Avrupa’dan sorumlu başkan olarak atandı. Yıl boyunca, gerçekleştirilecek uluslararası çalışmalarda Dünya Başkanı’nın Baş Danışmanı ve Stratejik Planlama Komitesi üyesi olarak, kurumun geleceğinin şekillenmesinde aktif rol üstlenen İsmail Haznedar için bu görev JCI Dünya Başkanlığına giden yolda önemli adımlardan birini oluşturuyordu.

1915 yılında başlamış olan faaliyetlerin 100. yılını JCI 2015 yılında kutlayacak ve bu özel dönem için 70. Dünya Başkanı’nı seçecektir. Adaylık ile ilgilş açıklamada bulunan İsmail Haznedar; “JCI’ın 100.yılını kutlayacağı dönemde yepyeni bir noktada olmak hepimiz için gurur verici. İlk defa aday olduğumuz Dünya Başkanlığı ile uluslararası bir organizasyonda liderlik görevi üstlenmek Türkiye Gençliği için önemli bir uluslararası liderlik örneği oluşturacağına inanıyorum. Bu yönde seçimler ve sonrasında Türk İş Dünyası ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte uluslararası çalışmaları gerçekleştirmek üzere işbirliği ve değerli desteklerini bekliyorum.”

Bu göreve seçilmesi ile birlikte İsmail Haznedar, yeni dönemde 100’den fazla ülkede, 5.000 şube ve 200.000 aktif üyenin olduğu, dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik networküne liderlik edecek. Seçimler sonrası başkalık döneminde, Haznedar’ın 60’tan fazla ülkeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

24-29 Kasım 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Lepzig şehrinde gerçekleşecek JCI Dünya Kongresi’ne 100’den fazla ülkeden 4.000 katılımcı yer alacak. İlk JCI NO CARBON FOOTPRINT Congress özelliği taşıyor. Leipzig Messe Trade Fair’de gerçekleşecek kongre ve program ile ilgili detaylara http://www.jciwc2014.com/ web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Junior Chamber International (JCI) Hakkında

Junior Chamber International (JCI), dünya çapında 100’ün üzerinde ülkede 5.000 şubesi ile faaliyet gösteren ve 200.000 aktif üyesi bulunan dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik organizasyonudur. Üyelerinin ortak özelliği; takım çalışmasına yatkın, kendini geliştirmek ve gerek iş gerekse sosyal alanda toplumda fark yaratmak isteyen, JCI’ın uluslararası fırsatlarından yararlanmayı hedefleyen 18-40 yaş arası aktif birer vatandaş olmalarıdır. ICC, UN, UNICEF, UNDP ve AIESEC ile uluslararası ortaklığı olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Taro Aso (Japonya Eski Başbakanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

İsmail Haznedar Hakkında

ODTÜ İşletme mezunu, Stratejik İşler Danışmanlık firmasının kurucusu, bunun yanında JCI’ın Avrupa’dan Sorumlu Başkanı (www.jci.cc) görevini sürdürüyor. Bir girişimci stratejist olarak, kariyeri süresince, aralarında ulusal ve uluslararası kurumların bulunduğu pek çok proje için stratejiler geliştirmek kendisine özel deneyimler kazandırdı. Alanındaki en eski ve köklü kuruluş olan Strategic Planning Society (SPS, www.sps.org.uk)’nin onursal üyesi, Türkiye temsilcisi olan Stratejik Planlama Derneği’nin de kurucu başkanlığını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DÜNYA BAŞKANLIĞINA ADAY TÜRKİYE’DEN!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin