Dünya Standartlarında Diploma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bir dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedef edinen Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye’de eğitimde globalleşmenin öncülüğünü yapıyor. Sınırları aşıp öğrencisini dünya sahnesine hazırlayan BAU, öğrencilerine hem yurtdışı imkanı sağlıyor hem de uluslararası diploma alma hakkı kazandırıyor.

Yaşadığımız ülkenin konumu gereği dünya ile yakın ilişkiler içinde oluğumuzdan tercih yaparken düşünülmesi gereken en önemli etkenlerden biri de global bir üniversite eğitimi almak. Eğitimde sınırları ortadan kaldıran BAU, 3 kıtada; 7 ülkede, 5 üniversite, 3 dil okulu ve 4 akademik merkeziyle öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunuyor. Türkiye’de bir ilk, dünyada ise öncü markalardan biri olan “BAU Global” çatısı altındaki öğrenciler,ABD, Berlin, Silikon Vadisi, Toronto, Köln, Roma, Hong Kong, Batum ve Kıbrıs’da yer alan kampüslerde ister eğitim hayatlarının tamamını, isterlerse birkaç senelerini bu ülkelerde geçirebiliyorlar. Bunun yanında mezun olduktan sonra mezun oldukları ülke yasalarına göre diploma alma hakkı kazanıyorlar. BAU Global bünyesinde bulunan üniversitelerde mimarlık, sanat, işletme, tasarım, eğitim, mühendislik, sağlık bilimleri, bilişim teknolojileri, hukuk ve tıp dahil olmak üzere yüzlerce lisans, yüksek lisans ve doktora programı bulunuyor.

ABD ve Kanada’da Dil Eğitimi

Ayrıca hem yabancı dili yaşayarak yerinde öğrenmek hem de farklı kültürleri yakından tanımak adına olanaklar sunan BAU Global, dileyen öğrencilere hazırlık sınıfını BAU Washington DC kampüsünde ya da Kanada’nın Toronto şehrindeki BAU kampüsünde okuma fırsatını sunuyor.

Üniversite adaylarını tercih döneminde de yalnız bırakmayan Bahçeşehir Üniversitesi, uluslararası düzeyde eğitim alma hakkı kazanmak isteyen herkesi 30 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında Beşiktaş Kampüsünde, bölümlere ilişkin kurulan stantlarda bilgilendirmeyi bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dünya Standartlarında Diploma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin